Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] OtherDrops

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Siemka mam pytanko jak np zrobić że jak ktoś bd żucał wędkę do wody to np 1% że poleci mu 2 diax a diaxy bd mieć nazwę :  Elo Elo 320

2. Jak dodać że np za zabicie zombiaka poleci diax hełm o nazwie : Koxxujesz prot 100 i durability 20

Za naj. posty daje plusa [+] ;)

3 . W eastDrop widziałem że pisze ile poleciało diaxów albo coś i pytanko czy w OtherDrops też się tak da? np kopie się stone i poleci 3 diax i pojawi się ,, Gratulacje Znalazłeś diaxa/y [3]

Da się ?

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

Dodałem już na skypie ;)

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

3. Tak, da się. W pliku konfiguracyjnym powinieneś to sobie ustawić. ;)

Opublikowano

A mógł byś pokazać gdzie ? xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A wiec Już znalazłem na drop kasy :

STONE:
        - drop: MONEY
          quantity: 30-50
          message: "&c&l[Ninja-Craft] &bGratulacje Znalazles  %q Dollarow!!"

I Wiem jak napisać aby pisało np wydropiłeś 5 diaxów piszemy %q i zamiast %q wstawia sie ilość tego co dropneliśmy ! ;)
Do Zamknięcia 
!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...