Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer jail !

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrałbyś

• Tak
      9
    • Może
      4
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ogarniesz ładnie serwer, dopracujecie pluginy i mapkę to mogę zostać sponsorem. Tylko chcę abyście przedstawili mi projekt na PW gdy będzie w 90% gotowy. Musicie mnie czymś zachęcić co do tego. A jeśli chcesz tryb na którym grałoby dużo osób zróbcie MetinCraft podobny do tego co była prezka z rok temu ale nic nie wypaliło. Wtedy 1000slotów będzie mało dla serwera ale mogę sponsorować go wtedy od samego początku.

Opublikowano

Wszystko musiałoby być dopięte na ostatni guzik, aby graczy na serwerze było ponad 10.

Dobra mapa, pluginy, zgrany zespół - to tylko połowa sukcesu. ;)

Opublikowano

Mi się podoba ten pomysł, zawitałbym na tym serwerze gdyby były pluginy autorskie, dopracowana mapa, ładnie zbudowana, ogarnięta administracja. Tak jak @KashtanPL budowniczych, administrację i moderatorów szukamy w innym temacie ;)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Pomysł jak dla mnie ciekawy ;)

Ale nie sam jail tyko HardJail.

Czyli trudniejszy Jail ;d

dużo kosztują sektory, itemki itp...

Resztę zostawiam tobie.

Dzięki za pomysł został on już zrealizowany w inny sposób ale mam nadzieję że się spodoba.

585571426179277855228.png

Opublikowano

Pograłbym, tylko takie serwer się nudzą jak się dojdzie do wysokiego poziomu (prawie końca czy coś), dodaj tam jakieś parkoury lub może nawet i jakaś minigre?

Opublikowano

Pograłbym, tylko takie serwer się nudzą jak się dojdzie do wysokiego poziomu (prawie końca czy coś), dodaj tam jakieś parkoury lub może nawet i jakaś minigre?

Pomysł przyjęty ( parkour, i mini gry ;) )

Opublikowano

Przede wszystkim zajmij się zorganizowaniem różnorakich sposobów wzbogacenia np. hazard, broń się bo mnie na przykład już odpycha od serwera to, że wszystko będzie się ograniczać do kopania surowców i ich sprzedawania.

Opublikowano

Przede wszystkim zajmij się zorganizowaniem różnorakich sposobów wzbogacenia np. hazard, broń się bo mnie na przykład już odpycha od serwera to, że wszystko będzie się ograniczać do kopania surowców i ich sprzedawania.

Miała być to niespodzianka :P ale juz napisałeś.

Na serwerze będą narkotyki, gangi i bronie ! Co to za więzienie bez broni ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...