Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Darmowy hosting serwerów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem, że istnieją takie hostingi minecraft, które preferują darmowe serwery premium przykładowo freeserver.

Ja zakładałem hamachi, lecz niestety są na nim lagi.

Czy zna ktoś hosting, na którym za darmo można zrobić serwer nonpremium dla 3 osób?

Opublikowano

Nie ma nic za darmo,. Zamiast co miesiąc kupić paczkę chipsów. Zostaw to 5 zł i kup serwer 3 wlotowy na fiberhost.pl

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Zamiast co miesiąc kupić paczkę chipsów

Nie jem chipsów odchudzam się trochę xD :>

Nie ma nic za darmo

Serwery minecraft premium są za darmo a nie chce mi się wierzyć, żeby NonPremium 3slotowe za darmo nie były :O

Opublikowano

Jeśli już nie chcesz nic wydawać znajdź sobie sponsorkę :p

@topic
Darmowe serwery są dla YouTuberów. Wiele hostingów oferuje darmowy serwer dla YouTubera co ma minimum tam z 2k widzów. Dla osoby która chce tylko ze znajomymi pograć nie ma nic takiego jak darmowy serwer. Za darmo w tych czasach nawet w pysk nie dostaniesz tylko musisz zasłużyć.

Opublikowano

Nie ma nic za darmo,. Zamiast co miesiąc kupić paczkę chipsów. Zostaw to 5 zł i kup serwer 3 wlotowy na fiberhost.pl

Otoz jest darmowy hosting czeski

web.pipni.cz :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz serwer, na którym lagów nie będzie to kup sobie jakiś na hostingu.

MineServ.eu - pakiet 5 slotowy za 5zł. Jak dla mnie - świetna oferta.

Opublikowano

Troche żmudne :P

a nwm jak już nie ma za darmo to chociaż jakiś taki specjalny kolegowy, że 3sloty miesiąc i płace 1zł czy coś xD

Opublikowano

Nie ma.
Chcesz serwer, kupisz średniej jakości ok.5-10slot w przedziałce 5-15zł.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Troche żmudne :P

a nwm jak już nie ma za darmo to chociaż jakiś taki specjalny kolegowy, że 3sloty miesiąc i płace 1zł czy coś xD

Powiem tak : GratisServer (Darmowy)

Number 2: Aternos.org

76561198081948961.png

Opublikowano

Nie ma nic za darmo. Pooglądaj oferty różnych hostingów i wybierz najbardziej odpowiadająca Ci ofertę, nic trudnego. Hostingów masz całą masę, wystarczy wklepać w Google. 

Nowicjusz
Opublikowano

Pisałem że nie chce 1dniowego hostingu

W takim razie sprawdź ofertę 3 slotową w fiberhost.pl za 3.50 PLN miesięcznie (500MB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...