Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noc dniem , a dzień nocą .

LaleczkaWuDu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieje jakiś sposób podmiany dnia w grze Metin2 na noc ? 
Nie chodzi wcale o edytowanie w komendach swojego własnego , prywatnego serwera , a jedynie o możliwość jednorazowej podmiany plików ( z tym , że problem jest następujący '' nie mam pojęcia jakie to są pliki'') .
Mianowicie , czy da się zmienić dzień na jakimkolwiek serwerze ? przykład Metin2.pl oraz  każdy priv . 

<><><><><<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>><><><><><><><><><><><<>><><
<>
<>
<>
<>

​Dziękuję z góry :)

Ps. dość ciekawie byłoby też dodanie śniegu w trakcie gdy niebo jest czyste <-- dość jasno zaproponowane :) 

Opublikowano

Pobierz Kamermoda jak wspomniał Empi.

Oprócz opcji dnia i nocy znajdziesz tam WIELE rzeczy ułatwiających grę ;).

I a propo wyglądu gry - możesz także włączyć śnieg.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

:l
nie umiecie czytać , sorrka panowie  :l ale taka jest prawda 
Ja chce podmienić plik w packu na taki który w dzień zastępuje noc ,a noc jest dniem. Bez kamerów innych czitów i tez bez bycia GM'em jak dokladnie nie wiecie o co mi chodzi to nie wypowiadajcie sie prosze was :l sorry z góry za okrucieństwo , ale starałem sie wszystko opisać w wstępie z myślą , że kazdy załapie bez zbytnich problemów . Jak niestety widać , moje próby poszły na marne :l

Opublikowano

Ja chce podmienić plik w packu na taki który w dzień zastępuje noc ,a noc jest dniem. Bez kamerów innych czitów i tez bez bycia GM'em

nie podmienisz bo przy patcherze wykryje nieprawidlowy plik i sciagnie oryginalny

kamera mozesz sciagnac, jezeli bedziesz uzywal tylko opcji wlaczania dnia/nocy to nic Ci nie grozi

//chyba, ze zrobisz obejscie, ale skoro sciagniecie moda to dla ciebie taki problem to pewnie to także.

Opublikowano

Witam czy istnieje jakiś sposób podmiany dnia w grze Metin2 na noc ? 

Nie chodzi wcale o edytowanie w komendach swojego własnego , prywatnego serwera , a jedynie o możliwość jednorazowej podmiany plików ( z tym , że problem jest następujący '' nie mam pojęcia jakie to są pliki'') .

Mianowicie , czy da się zmienić dzień na jakimkolwiek serwerze ? przykład Metin2.pl oraz  każdy priv . 

<><><><><<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>><><><><><><><><><><><<>><><

<>

<>

<>

<>

​Dziękuję z góry :)

Ps. dość ciekawie byłoby też dodanie śniegu w trakcie gdy niebo jest czyste <-- dość jasno zaproponowane :) 

Szukasz skryptu odpowiadającego za to i podmieniasz nazwy.

Ewentualnie jak chcesz noc na stałe, to w Setting od każdej mapy poszczególnie zmieniasz enviroment.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ewentualnie jak chcesz noc na stałe, to w Setting od każdej mapy poszczególnie zmieniasz enviroment.

Lepiej w root włączyć konsole i z niej zarządzać :)

^^

Opublikowano

nie podmienisz bo przy patcherze wykryje nieprawidlowy plik i sciagnie oryginalny

kamera mozesz sciagnac, jezeli bedziesz uzywal tylko opcji wlaczania dnia/nocy to nic Ci nie grozi

//chyba, ze zrobisz obejscie, ale skoro sciagniecie moda to dla ciebie taki problem to pewnie to także.

To nie jest dla mnie problem , ale mówię , że nie chce kamera . Tak trudno to zrozumieć ?

które to są pliki ? tak dokładnie i czy mogę to zrobić na czysto bez ściągania programów , np edytor typu notatnik itp ? ( nakieruj mnie proszę w których plikach powinienem grzebać  ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...