Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do Smite?

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijaj na 100% lepsze od tego gówna lola ;d Hi Rez ciągle ulepsza grę wprowadza poprawki, postacie :) Co jakiś czas darmowe gemsy rozdają :)

Opublikowano

Jak dla mnie to nie jest gra tylko jedno wielkie gunwo ale jak chcesz .

Uzasadnij, bo tylko zniechęcasz. ;)

Co do tematu - naprawdę polecam. Gra wciąga, rozgrywka jest bardzo przyjemna, kultura graczy jest zdecydowanie wyższa niż w LoLu.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Uzasadnij, bo tylko zniechęcasz. ;)

Co do tematu - naprawdę polecam. Gra wciąga, rozgrywka jest bardzo przyjemna, kultura graczy jest zdecydowanie wyższa niż w LoLu.

• Hobby:-->.Moj Serwer Metin2, Dziewczyny, CS, Minecraft, LoL, GTA 5, XBOX 360, Moj Laptop.<--  Tutaj masz odpowiedz czemu hejtuje smite wielki fan lola....
Opublikowano

No chciałem sobie pobrać żeby ogarnąć jak to teraz wygląda i strona wgl się nie łąduje ani nic o co kaman

EDIT: już działa ale stronka strasznie laguje

gQSkfLC.png

Opublikowano

Opłaca się 

Gram od wczoraj juz 10 lvl ;) 
 Gra dynamiczna ... 
Comunicate 100% better od lola .
Suuporttttting Curse Voice.. ( bardzo dobra rzecz) 
 I     Grafika  to chyba najelpsza  GRAFika jest swietna ..  gra sie szybko laduje

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Bardzo polecam. Kultura na wiele wyższym poziomie niż w lolu, dzięki Curse Voice można porozumieć się z resztą teamu mimo, że się niektórzy mogą się nie znać i pochodzić z różnych krajów. O wiele częściej wypuszczają postaci niż riot, dużo eventów. Dużo sposobów na darmowe gemy. Lepsza grafika oraz nie nudzi się tak szybko jak w lolu. :)

Opublikowano

Warto, oj warto. Rozgrywka wyglada zupełnie inaczej. (junglowanie) Nie polecam grać rankedów bez wszystkich bogów. :>

75217085885568519449.png

Opublikowano

Gra rozwija się w prawidłowym kierunku, są dosyć częste weekendowe eventy na zdobywanie gemów, albo 2x więcej favorów itp.
Tak czy siak, jest ciekawiej niż w lolu.

Opublikowano

Smite > Lol  od zawsze.

Mimo, że długo w to nie gram to wciąga jak cholera, polecam oczywiście zacząć grać... bogów i skórki można łatwo kupić wystarczy obserwowac info kiedy eventy są i gemsy nastukać

Opublikowano

Po pierwsze skończyła się beta gracze dostali darmowe gemy za uczestniczenie w beta-testach

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Nie jest źle, dla mnie jedynym minusem jest likwidacja Domination i wprowadzenie słabego Siege.

Nowe postacie już mnie tak nie porywają, jednak Hi-rez broni się weekendowymi promocjami.

Opublikowano

A jeszcze pytanko bo jak kiedyś grałem to miałem po nicku dopisek PL da radę zmienić nick ? bo wiem jaka jest reakcja w każdej grze innych ludzi gdy widać PL :)

gQSkfLC.png

Opublikowano

Po pierwsze skończyła się beta gracze dostali darmowe gemy za uczestniczenie w beta-testach

A co do ma do rzeczy?

I ostatnie pytanko jak usunąć konto w smite ?

Nie da sie usunąc konta w Smite. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...