Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta jaki serwer Minecraft.

Timezpl

Jaki Serwer.  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj serwera.

• RPG
    • RolePlay
    • SkyBlock
      0
    • FreeBuild
    • Survival 100%
    • Survival z komendami (sethome,spawn itd..)
    • Survival+Frakcje (Sporo tego..)
    • OldSchool (Na wersji 1.2.5)
      0
    • CreativeCraft
      0
    • Serwer Jail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jail z unikalną rozgrywką. 

Chciałbym pograć na serwerze, gdzie wszystko jest dopracowane do samego końca, gra opiera się nie tylko na skryptach.

Powodzenia. ;)

Opublikowano

zarąbisty byłby taki surv bez niczego po prostu gra nie trzeba nawet pluginów do tego ;)

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Ja napiszę Wam taki projekt jaki by na bank się sprawdził.
Już ktoś tutaj próbował zrobić MetinCraft lecz im nie wyszło więc gdybyś zrobił coś w podobie. Miasta M1, M2, orki itd. Np 2 królestwa zieloni i czerwoni. Bronie zbroje od +0 do +9 Itd. Jak zrobisz coś takiego to będzie na na bank jeden z najlepszych serwerów a nawet i najlepszy.

Opublikowano

Jail z unikalną rozgrywką. 

Chciałbym pograć na serwerze, gdzie wszystko jest dopracowane do samego końca, gra opiera się nie tylko na skryptach.

Powodzenia. ;)

Ciekawy pomysł :) Można dodać różne tajne przejścia do skrzynek w których będą itemy. :) Jest wiele pluginów od tajnych przejść.

zarąbisty byłby taki surv bez niczego po prostu gra nie trzeba nawet pluginów do tego ;)

Musi być cuboid na spawn,oraz no pvp na spawn jak i logowanie. Inaczej na takim survival będą grać trolle.

Ja napiszę Wam taki projekt jaki by na bank się sprawdził.

Już ktoś tutaj próbował zrobić MetinCraft lecz im nie wyszło więc gdybyś zrobił coś w podobie. Miasta M1, M2, orki itd. Np 2 królestwa zieloni i czerwoni. Bronie zbroje od +0 do +9 Itd. Jak zrobisz coś takiego to będzie na na bank jeden z najlepszych serwerów a nawet i najlepszy.

Bardzo duży projekt ciekawy ale niestety trzeba sponsora i sporą ekipę.

Z tym Jail jest najlepsze teraz ;d

Opublikowano

Rpg :)

RPG jest także ciekawym pomysłem. Mam nawet ciekawą fabułę. Że nasz statek się zniszczył, a nas pochłonęła woda. Jesteśmy na jakieś małej wyspie i jest także wioska, a w niej różni ludzie np. kowal itd.. trzeba u nich wypełniać różne zadania, a w nagrodę dostajemy zbroję. Np. w nocy bronić wioski itd.. Za to będzie złoto oraz nagrody i exp. Potrzeba do tego sposnora oraz ekipę ;d

Opublikowano

Według mnie jail, ale estetyczne budowle i te kopalnie, bo jak widzę jeden prosty korytarz z pokojami po bokach to mnie cholera bierze... Więzienie oparte na Alcatraz byłoby wspaniałym pomysłem :)

Opublikowano

Według mnie jail, ale estetyczne budowle i te kopalnie, bo jak widzę jeden prosty korytarz z pokojami po bokach to mnie cholera bierze... Więzienie oparte na Alcatraz byłoby wspaniałym pomysłem :)

Ciekawy pomysł ;)

@Timezpl to co opisales nawet fajnie sie prezentuje.Jak zrobisz moze wypali :D

Da radę taki projekt zrobić ale potrzeba sponsora oraz ekipę ;)

Opublikowano

Ja polecam RPG.

Teraz chyba są tylko 2 dobre serwery, a ten tryb cieszy się naprawdę dużą popularnością.

Niestety, przy tym jest masa pracy.

Opcjonalnie, polecam PvP. Tam trochę mniej się napracujesz.

Opublikowano

Ja polecam RPG.

Teraz chyba są tylko 2 dobre serwery, a ten tryb cieszy się naprawdę dużą popularnością.

Niestety, przy tym jest masa pracy.

Opcjonalnie, polecam PvP. Tam trochę mniej się napracujesz.

A może serwer parkour/escape ?

Opublikowano

A może serwer parkour/escape ?

W sumie mógłbyś.

Ostatnio był serwer parkour. Teraz już chyba go nie ma.

Ale grało tam na prawdę dużo osób. Mógłbyś spróbować.

A co escape, to raczej nie. Na tym się raczej nie utrzymasz.

Opublikowano

Najlepiej zrób serwer Survival+Gildie lub frakcje których może i jest dużo, ale mało ogarniętych..

Dobierzesz dobrze pluginy i sukces gwarantowany :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...