Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile tam hajsu stukacie na tym w 24h? zakładam że jakieś 1500-2000pz...?

1400~

@Edit znaczy to nie w dzień.

Z moich obliczeń wynika, że średnio w 24h można zdobyć: 2600 do 2000 pz

f1a327ea2f.png

Opublikowano

W sobote o 13:00 odpaliłem skrypta, miałem 400 IP, dziś o 9:00 miałem 5500, oczywiście nie był odpalony 24 godziny na dobe, kompa tam na 8 godzinek wyłączyłem, a takto leciał cały czas. Koga kupiłem, znerfiony w c**j...

2d82fcx.jpg
Opublikowano

prawdopodobienstwo bana? bo całe wakacje nie bede wogle grać jakby pośmigał 40dni to pewnie urośnie bo kto może tyle grac bez przerwy ;x

Opublikowano

prawdopodobienstwo bana? bo całe wakacje nie bede wogle grać jakby pośmigał 40dni to pewnie urośnie bo kto może tyle grac bez przerwy ;x

Jeśli trybunału nie będzie to jakieś małe, chyba, że ktoś podkabluje Ciebie do supportu. Jeśli byś używał 80% win ratio skryptu to raczej mała szansa, lecz nie testowałem jeszcze tego skrypta bo grałem z anty afk tylko.

Nie znam opinii, czy dobre statsy, jakoś farmi itp...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

U mnie win ratio to mniej więcej 30%, raz kończy grę z 0/16/4, a raz napierdoli ponad 50 asyst w 30 minutowej (!!!) grze. Ale goście pracują niby nad wyższym win ratio.

2d82fcx.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie ten "bot" o ile mozna go tak nazwac a to chyba za duzo powiedzianie, przegrywa wszystko jak leci jest tragiczny w h*j i ogolnie nie polecam. worst bot ever seen juz lepiej grac na anti afku na to samo wyjdzie  :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...