Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, robiłem tak i mi działało. - w patchu 4.10

Pobrałem od niego plik game.cfg oraz wrzuciłem do folderu Riot games > LoL > Config

Następnie odpaliłem bola oraz dałem nowy skrypt, skopiowałem to: http://privatepaste.com/download/cf60f80d01 i dałem do bola oraz zaznaczyłem ptaszkiem w bolu.

Kolejny krok to pobranie samej paczki iARAM. 

LeaguePath=C:\Riot Games\League of Legends\

log dajemy najlepiej =NO

[Account]

Region=TwójRegion np Region=EUNE

Username=Login np Username=mpcforumpl

Password=Hasło np Password=mpcforumpl

i uruchom jako admin iARAM. Nie mam bola, więc nie wiem czy działa ale poprawna instrukcja.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

co to niby robi, nabija hajs na aramach? zakładam że trzeba wm bo inaczej na kompie nic nie zrobie... to pewnie nie dla mnie ;d 

edit, dorba juz o tym poczytałem. raczej nie dla mnie wole dać 120zl za 18k rp z refów na smurfa i giftować niż się bawic na maszynkach... chyba że by to zapierdolić na vpsie..

Opublikowano

nie trzeba wm

gra aramy, grajac random pickami oraz chodzi i feeduje. (słaby skrypt iARAM.lua)

do smurfa dobry bot

f1a327ea2f.png

Opublikowano

up ale zapewne na pc wiele nie zrobie jak odpale skrypt...? bo jesli by zarabiał ten hajs to w sumie mogłoby w tle lecieć i tak nie gram obecnie w lola ale hajs by mogło nabijać.

Opublikowano

odpala lola w okienku 500x400 coś, zużywa bardzo mało ramu.

spokojnie pograsz w coś innego ;).

co do nabijania ip, tak chyba będzie nabijać, lecz radzę się wtrzymać na main koncie ( podobno mocno feeduje ) jak będzie dopracowany skrypt "80% win ratio sam będę stawiać go" ;d

f1a327ea2f.png

Opublikowano

ale myszki mi nie kradnie? tzn moge to odpalić zminimalizować i samo jakoś będzie działało czy co arama coś mi myche ukradnie nie wiem no ;d  a jeśli chodzi o feedowanie, mnie to nie interesuje ;) w tej grze nie daja banów za bycie "słabym" czy za feedowanie.  sorry ze pytam ale obecnie nie mam vipa na bolu żeby sprawdzić, nie żebym czekał jak pazera na enforce bo stać mnie tylko ja poprostu od miesiaca zagralem moze 5 gier... praca mnie pochłania ;x

Opublikowano

w "Config"  w folderze iARAM ustawiasz ustawienia.

Tam gdzie masz lola, dane do zalogowania się oraz na jakim serwerze jest postać.

[General]
LeaguePath=C:\Riot Games\League of Legends
CreateLog=NO

[Account]
Region=EUNE
Username=login
Password=hasło

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobra mi działa.

Sprawdź czy masz net framework 4.5

Używam win 8.1 64 bity.

Pobrałem od nowa iARAM. Zamieniłem game.cfg w Config folderze w league of legends.

oraz zamieniłem config :

[General]
LeaguePath=C:\Riot Games\League of Legends\
CreateLog=NO

[Account]
Region=EUNE
Username=xxx
Password=xxx

oraz odpalałem iARAM bez uprawnień administratora.

Zadziałało <O>

http://prntscr.com/446uv7

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobra nieważne, do kolegi któremu nie działało, jebnij ten znaczek   \    za samym końcu LeaguePath

LeaguePath=C:\Riot Games\League of Legends   =   Źle, nie będzie działało
LeaguePath=C:\Riot Games\League of Legends\   =  Dobrze, wszystko działa. 

Dobra, inne zagwozdka, jak to gówno zminimalizować?
Dobra nieważne, to coś w prawym dolnym rogu na pasku wystarczy kliknąc, zaraz odpale jakąś gierkę, i zobaczymy ile to pamięci je, przeglądając neta i oglądając streamy lagów nie ma.

Opublikowano

Mam ten sam problem nie chce mi wejść do kolejki

Musisz mieć wymagany poziom konta aby móc zagrać aramy z graczami.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

jeśli chodzi o mnie to ja to na moje konto odpalałem... i mnie z meczu który normalnie widziałem w okienku już wyjebało... nie obejdzie się tu bez bola i tego skryptu co tam maja ;) także poczekam do jutra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...