Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...Czy mogli byście mi dać taki mały poradniczek jak zainstalować kamer moda do metinaPL a oto link do niego-----> http://www.mpcforum.pl/topic/81537-metin2-mod-ml/ ...

Jeżeli możecie to powiedzcie jeszcze co on posiada ... takie szczegółowe słyszałem że autopickup-a ale czy coś jeszcze ...

PS:Poproshę ; p taki mały ale dokładny poradnik będzie + dla pierwszego lepszego ... :)

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?

Opublikowano

INSTRUKCJA INSTALACJI:

1. Wypakowujemy do folderu METIN2_PL

2. Włączamy mod metin2mod.exe

FUNKCJE:

- kowal: widac ile % szansy mamy na ulepszenie

- Mozliwosc zapisania loginu/hasla

- Ghost mode Video

- Można dać na handel 999kk

- Multihack który mozna właczyc komendą na Czacie /hack

- Wsiadanie/zsiadanie z konia F12

by

To jest ukryta treść, proszę

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

A tą opcje multihack poprzez wpisanie w konsole /hack to co sie pojawia cos trzeba wybrać?

PS:Napisałeś jak go włączyć ale nie napisałeś gdzie ten folder to odpalenia się znajduję i czy go bezpośrednio odpalam czy najpierw to a potem noormalnie metka bez obejściaa ? 2 edyt xD ... Co ten multihack posiada czy drophacka też i jak go wyłączyć ; p ? i co to ghost mode .... :D

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?

Opublikowano

Tak wszystko jest będziesz widział jak wpiszesz /hack. To wrzucasz tam gdzie masz metka zainstalowane co za problem??

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Opublikowano

Dobra wszystko śmiga ale nie do końca bo gdy wpisuje komendę /hack i np wybieram opcje śnieg ---to śnieg pada .... gdy włączam opcje combo też działa a gdy autopickup to nie why ??? Autopickup to jest to że podnosi czyiś drop czy tylko mój ??? aha i na jakiej zasadzie działa ten teleport ;x ... Jeszcze jedno powiedz o co chodzi z tym ile % szansy mamy na ulepszenie gdzie to widać xD ....Aha bym był zapomniał ^^xD Nie działa mi również atack speed i walk hack .... why ???? Jest ustawione na 100 i gdy kilkam on nic .... on sie nawet nie chce zaznaczyć dlaczego ??

ZBIERAM + i -

Łyso Ci ?

Opublikowano

Autopick u kamera-tylko twój drop

Tp 1,2,3,4- kilka metrów w danym kierunku

AS-zmień na więcej niż 100 i bedzie działać np 150

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...