Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Unturned (kliknij w nazwę) - darmowa gra na platformę steam, utworzona przez 16-latka Nelsona. Zmieszał on dwie gry w jedną, a mianowicie: DayZ oraz Minkruft.

Do gry możliwe jest też dokupienie permanentnego konta GOLD, odblokowywuje ono nowy tryb - "GOLD" - a na nim o wiele więcej możliwości:

- większy exp,

- na start złoty ciuch i stylowe okularki,

- złoty nick,

- więcej kolorów skinów, włosów i twarzy.

- powiększony drop,

- ciemniejszy interfejs, ładniej wygląda.

Kosztuje ono $4.99, można to kupić TUTAJ

Osobiście grę polecam, wiele możliwości ustawień w tym polepszenie o niebo grafiki. Zupełnie jak shader'y do minecraft'a. Według mnie gra ma troszku słabą optymalizację, raz FPS'y ponad 100, raz FPS'y poniżej 10.

Niestety żadnych ss'ów z gry wrzucić nie mogę z takiego powodu, że steam ma jakieś inne rozszerzenie a obrazków nie chce mi się zapisywać na pulpicie. xD

Opublikowano

Gre polecam każdemu, jak ktoś chce to mogę potem poradnik napisać. Jak sobie Cheat Engine dać VIPowskie twarze,skiny i włosy. 

yiWCsl1.png
Opublikowano

@Carabotq, nie zrozumiałem tego co mówisz w filmiku, jakoś tak cicho. ;d

Coś chyba z głośnikami mam, zgłoś się do mnie na PW, z chęcią pomogę. :]

@Haritirox, można ściągnąć z neta podmienionego Assembly-CSharp.dll, wystarczy pogooglować. :D

Opublikowano

Nie ma  jeszcze działu do Unturned , tak więc napisze tutaj .

Witam . Mam od niedawana mały problem z grą . ( Gadałem po ang. bo wrzucałem tez gdzie indziej , ale nic o tym nie wiedzieli ).

Spróbuj odinstalować i zainstalować grę jeszcze raz. Jeżeli bug z respawnem nadal będzie to zrób przez steam'a weryfikację plików gry.

Opublikowano

Znaczy filmik nagrywałem na Host'cie , ale na singlu jest tak samo . Lecz na Multi jest trochę inaczej , zabijał ludzi , zbieram itemy ,wbijam na singla/Hosta żeby odłożyć itemy a ja dalej mam te co na filmiku i nic więcej ..... Plus do tego gdy zginę na Multi to nie mogę nacisnąć respawn i home , muszę wyjść z serwa . I po tym zgonie wbijam na hosta i dalej mam itemy ....

#### Naprawione . Dzięki wszystkim .

Opublikowano

Mam problem co do tej gry. Otwierała mi się w okienku i zmnieniłem w opcjach na tryp pełnoekranowy poczym monitor stał się czarny i wyskoczył napis Tryb Niedostępny. Odinstalowywałem gre 2 razy, bez skutku. Szukałem plików settings itp. Wchodziłem w folder Local, Roaming i nic nie mogę znaleść. Pomoże ktoś to ogarnąć?

Opublikowano

Uruchom program regedit, wejdź w HKEY_CURRENT_USER > Software > Smartly Dressed Games > Unturned i usuń wszystko. Jedynym problemem jest to, że stracisz świat, skille, postać itd. Możesz spróbować usunąć tylko pliki z prefixem graphicsSettings i zobaczyć czy pomoże. Jeżeli nie to spróbuj też gameSettings, ale ryzykujesz stratę świata, postaci, skilla.

Opublikowano

Cześć!

Ogólnie z tego co wiem, w przyszłości (gdy już wyjdzie taka bardziej pełna wersja tej gry), ma ona być płatna. Jest już gdzieś napisane ile około może kosztować? ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć!

Ogólnie z tego co wiem, w przyszłości (gdy już wyjdzie taka bardziej pełna wersja tej gry), ma ona być płatna. Jest już gdzieś napisane ile około może kosztować? ;)

Pozdrawiam.

Skąd info, że ma być płatna? Ja czytałem, że free2play z opcja wykupienia goldaccount

Opublikowano

Witam mam pewien problem przy uruchamianiu gry. A mianowicie gra nie wykrywa mi steam'a zapodam może ss'a. :)

http://scr.hu/1bwg/ln5lp Jeśli ktokolwiek by miał pojęcia co można by z tym zrobić to byłbym wdzięczny. :D

Przypadkiem nie masz steam offline?

umie ktos zrobic server dedyk 24/7 ???

Potrafię ;) 

Ale do tego trzeba maszyny najlepiej vps ;)

Skąd info, że ma być płatna? Ja czytałem, że free2play z opcja wykupienia goldaccount

Chyba sobie sam wymyślił to :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...