Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#1 Na Spokojnie - Vladimir (1) - League of Legends

Bentilus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, jestem Bentilus i chciałbym Wam zaprezentować mój pierwszy filmik na moim kanale na YouTube.

Seria będzie nosiła nazwę Na Spokojnie - postaram się w niej pokazywać i pokomentować jakieś rozgrywki, głównie moje :).

Debiutuję Vladimirem na topie, Ranked Game w aktualnie Goldzie IV, lecz w poprzednim sezonie wywalczyłem (stosunkowo prosto) Plat III.

Następną grę rozegram prawdopodobnie Cassiopeią.

Sprzętowo nagrywam na niestety wiekowym laptopie, jak zarobię na nowy sprzęt, mikrofon, internet itd - to będzie ładnie. Długo zabierałem się do nagrania tego, ale po dłuższym czasie postanowiłem w końcu to zrobić :P.

Wybaczcie mi błędy oraz to, że mój komentarz w kilku walkach był ubogi, ale byłem zdezorientowany, dodatkowo nieco zestresowany no i muszę dopiero nabrać doświadczenia przy tego typu produkcjach :). Następnym razem nim zacznę omawiać rozgrywkę, obejrzę ją i postaram się więcej ogarniać, co się dzieje na mapie - chyba, że lepiej tak na spontana.

Komentarze pozytywne, ale też i negatywne są mile widziane! Miło będzie, jeśli podacie mi jakieś rady, wskazówki, sugestie, propozycję odnośnie lepszego programu do nagrywania, a także jeśli zechcecie zostać moim widzem, to jakieś propozycję odnośnie tego co chcielibyście zobaczyć, jaką postać lub po prostu jakieś inne serie :D.

Dzięki, pozdrawiam! ;)

https://www.youtube.com/watch?v=LO-lgo9mPiE

Opublikowano

Cassiopeia  z bolem ? deab912e60.png, nie no nie będę chamski grają tu też normalni ludzie w tym ja.

Powiem tak, szumy lekko odrażają, polecam nagrywać dźwięk osobno + odszumiać programem audacity - prosty w obsłudze

A gameplay byłby lepiej widziany jak grasz sam osobiście niżeli z powtórki go widzimy ;)

gl w nagrywaniu ;c początki są kiepskie ( temu skończyłem ) 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@morness

Starałem się odszumić to jak najlepiej, ale tylko tyle byłem w stanie zrobić - moje słuchawki z mikrofonem uległy... przypadkowemu zniszczeniu :P.  Nvm.

Toteż byłem zmuszony mówić do mikrofonu wbudowanego w laptopa, niestety.

Dźwięk nagrałem właśnie osobno w Audacity, grę Frapsem, jednak wielkość tego materiału, oraz to, że przy moim laptopie gra wyłączyła się dwa razy, to dźwięk był lekko (o jakieś 0,5 - 1 sekundę) opóźniony, ale to mniej więcej po połowie filmu :).

Właśnie tak się zastanawiałem, co chętniej ludzie by oglądali. W sumie pomysł na serię miałem by nagrywać i omawiać powtórki, póki co moim mało bogatym komentarzem. Ale jeśli ktoś chciałby pooglądać, jak gram w danej chwili, to chętnie nagram i takie filmiki :). Problemem jest jednak to, że przy powtórkach klatki niekiedy mocno spadną, ale jakbym nagrywał to od razu, to wtedy już nawet chyba nie tyle co gra, a co sam laptop by się wyłączył.

@1361622928-U485574.pnguser1337

Wybacz za te szumy, jak wyżej, starałem się to ograniczyć, ale niestety. Dzięki, ale diamentu raczej nie zdobędę :).

Edit: Pożyczyłem od kolegi jakiś prosty mikrofon, jakościowo jest lepiej niż ten wbudowany, no i nie będzie za bardzo słychać, jak wciskam klawisze ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...