Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota do smurfa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam się znacie jakiegoś bota, który nie używa BoLa (również do lvl'owana smurfa)

Są takie, lecz grają do 15 lvla ( darmowego ) a 30 lvl płatny

iaram dostał update polecam.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czy iAram wymaga Bola? 

Możliwe że na Enforce działa, musiał byś jakiegoś Experta zapytać. Ja go mam, farmi mi od kilku godzin, 11 gier jak narazie zagrał, 4 winy, i kompletnie nie zżera pamięci, gram sobie normalnie w gierki jak jest odpalony.

Opublikowano

Możliwe że na Enforce działa, musiał byś jakiegoś Experta zapytać. Ja go mam, farmi mi od kilku godzin, 11 gier jak narazie zagrał, 4 winy, i kompletnie nie zżera pamięci, gram sobie normalnie w gierki jak jest odpalony.

ile tam pz leci za win/lost sorry nie orientuje sie a nie gram w lola dość długo (brak czasu) no i masz to na maszynce odpalone czy poprostu na windzie normalnie. jak na windzie to czy w tym czasie możesz ciągle coś robić, czy nie kradnie myszy żeby włączyć kolejny mecz wybrac champa chodzić itd...

Opublikowano

Normalnie na windowsie. Odpala się malutkie okienko, minimalizujesz to na pasek i tyle, sobie tam jest, a cheat ci loguje się do gry.
2x Up - Masz źle ustawiony config, to wpisz:

[General]
LeaguePath=C:\Riot Games\League of Legends\
CreateLog=NO

[Account]
Region=EUW
Username=xxx
Password=xxx

Nie wiem ile tam leci expa za aramy, nie chce mi sie haxa wyłączać i logować, ale obstawiam, tak średnio gra tam trwa po 20-30 minut, to chyba z 50-60 jak nic, ale moge sie mylic.

Opublikowano

o hajs pytałem nie exp ;) ale dzięki za info, nie musisz mi sprawdzać tego, kupie jutro vipa albo poczekam na free bo i tak nie będę nic grać do końca wakacji i sam obczaje, pz się przydadzą napewno tylko jak to będzie 20 za mecz 20min w godzine 60 w dobe powiedzmy 1500 to nie wiem czy chce mieć to 24h na dobe odpalone dla 45+/-k pz ;x ale zobaczymy w sumie lepsze to niż jak teraz od miesiąca rozegrałem może 10 meczy...

Opublikowano

ile tam pz leci za win/lost sorry nie orientuje sie a nie gram w lola dość długo (brak czasu) no i masz to na maszynce odpalone czy poprostu na windzie normalnie. jak na windzie to czy w tym czasie możesz ciągle coś robić, czy nie kradnie myszy żeby włączyć kolejny mecz wybrac champa chodzić itd...

nie kradnie myszy.

za ~~40 ip

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Co może być nie tak jak odpalam iAram to się włącza konsola i po 5 sekundach wyłącza sie

A który lvl masz na smurfie?

Opublikowano

nie da rady na samym bocie bez bola zrobić żeby nie afkował? bo właśnie odpaliłem bota, fajnie niby śmiga ale wyjebało mi mecz ;d

Opublikowano

nie da rady na samym bocie bez bola zrobić żeby nie afkował? bo właśnie odpaliłem bota, fajnie niby śmiga ale wyjebało mi mecz ;d

bez bola nie zadziała, bo potrzebuje skrypta

Co może być nie tak jak odpalam iAram to się włącza konsola i po 5 sekundach wyłącza sie

sprawdź czy dobrze uzupełniłeś plik Config -> "Leaguepath=xx"

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...