Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Company of Heroes 1 - przesiadka na Steam

Xshiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio nabrałem ochoty aby zagrać sobie w Company of Heroes. Gra single mnie nudzi i chciałem sobie spróbować sił grająć online. Oszczędzę wam tego, że nie mogłem się zalogować do Relic Online (którego już chyba nie ma...). Kiedyś kupiłem Antologie w sklepie i mam grę na płycie. W googlach znalazłem, że teraz w multi gra się poprzez steam. Aktywowałem kody do CoH (+ dwa dodatki "Na linii frontu" oraz "Chwała Bohaterom"). Niestety mój internet jest z limitem pobierania, także bardzo ciężko jest mi pobrać +7 GB, żeby móc zagrać online. :( Da się jakoś zrobić, żeby mi nie pobierało całej gry, a jedynie brakującą część? Bo tryb single działa z płytki, ale steam pobiera swoją wersję... Można jakoś wykorzystać te pliki z płyty do podmiany, aby zmniejszyć ilość do pobrania? Próbuję zainstalowaną grę (zainstalowaną z płyty) skopiować do folderu steam, potem klikam "Instaluj" do wersji "Company of Heroes" (jest jeszcze wersja "Company of Heroes (New Stream Version)", pojawia się wyszukiwanie gry na dysku (tym sposobem steam powinien pobierać brakujące pliki do już wykrytych), to steam pobiera mi grę od nowa, a całą z folderu "usuwa".

Dodam że tylko przy pozycji "Company of Heroes" rozpoczyna się wykrywanie plików gry na dysku (znajdujących się w folderze steam), a jak klikam "Instaluj" przy "Company of Heroes (New Steram Version)", to od razu rezerwuje miejsce na dysku i rozpoczyna pobieranie całości. :/

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...