Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się kupić boga ktora jest w rotacji?

Avangardos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym kupić boga,jest on w rotacji ale mi się podoba i chce go już na przyszłość zakupić ale nie wiem jak klikam na niego i nie da sie kupić ;( 

Opublikowano

Witam chcialbym kupić boga,jest on w rotacji ale mi się podoba i chce go już na przyszłość zakupić ale nie wiem jak klikam na niego i nie da sie kupić ;( 

Jak się nie da kupić, to znaczy, że już go masz...

O jakiego boga Ci chodzi?

Opublikowano

Da się kupić boga który jest w rotacji. Ja nie mam żadnej postaci która jest w rotacji bo po prostu nie lubię nimi grać, ale boga kupić mogę normalnie :)

banneranim.gif

Opublikowano

Ja mam konto nowe,0 bohaterów kupionych a nie moge kupić thora.jeśli jest w rotacji i kupiłem do niego skina to automatycznie posiadam thora ? ;D CO DAJA MASTERKI ? xD

Opublikowano

Thor to postać podstawowa tak jak Neith ,Guan Yu, Ra i Ymir.. Mastery lvl to taki bajer :D lecz jak masz X master do oblokowuje Ci się skin Legendary ljednak wczesniej musisz zakupić Golda :D

Opublikowano

Ja mam konto nowe,0 bohaterów kupionych a nie moge kupić thora.jeśli jest w rotacji i kupiłem do niego skina to automatycznie posiadam thora ? ;D CO DAJA MASTERKI ? xD

Mastery lvl to poprostu takie punkty za granie danym bogiem. Każdy bóg, którym grasz dostaje takie punkty. Ilość punktów zależy od tego czy wygrasz czy przegrasz.

Opublikowano

A za ile kolejna rotacja mniej wiecej ? Co daja masterki i jak sie je wbija ?

Nowa rotacja pojawia się przy aktualizacjach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...