Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze początki z anime

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zaczynałem od Naruto na jetix'ie. Potem szukałem w gogle: "Bajki podobne do naruto" i tak trafiłem na bleach na stronie shinden.pl a potem już z górki :D

Opublikowano

Ja wychowałem się na Naruto<3 Parę lat temu zacząłem oglądać jak jeszcze na Jetixie leciało i od razu polubiłem. Mój brat cioteczny teraz 20 lat gdzieś ma wtedy może w moim wieku był na płytę zgrywał jak przestali puszczać w tv i na dvd moim oglądałem. Potem miałem komputer z internetem to odrazu inaczej. Oglądałem i anime i czytałem mangę i teraz jestem na bieżaco. Zbieram 1000 zł i kupuje wszystko tomiki na yatta xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja osobiście zacząłem oglądać Naruto w TV za czasów małolata jak jeszcze było nowością i wybijało się na Polskiej scenie...

Obecnie także oglądam, jestem już na 371 odcinku w Naruto Shippuden i nie żałuję tych straconych chwil od pierwszego z telewizji...

Te anime zaskakuje, szokuję, ciekawi, itp itd na prawdę polecam :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

DB to był mój początek, oglądając to, nawet nie wiedziałem co oglądam, taki młody byłem i oglądałem to 'przelotem', nawet nie pamiętam za bardzo DB z tamtych czasów.
Potem za czasów podstawówki był Naruto(też nie wiedziałem, że to anime), oczywiście często towarzyszyły też mi i Pokemony(kto tego nie oglądał?). Po zakończeniu Naruto wgl. nie interesowałem się tematem 'Anime'. 
Dopiero po natknięciu się drugi raz na Dragon Ball'a i jego epickich walk, zacząłem oglądać anime. Teraz leci wszystko po kolei. :3 

Opublikowano

Mi tam kolega pokazał DxD i od tego czasu oglądam [1 rok] wcześniej oglądałem Bakugan itp,ale nwm czemu ale jakoś nie umiem przyjąć do świadomości że ,,jakieś,, anime to to było...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Zacząłem oczywiście od Naruto, oglądając i oglądajac nie wiedziałem tak samo wgl że to anime i czym anime wgl jest. Później tam jeszcze Inazuma Eleven było i Shaman King. Oczywiście się po jakims czasie dowiedziałem o Anime. Więc postanowiłem że sobie obejrzę coś ala tego typu ze względu że Naruto mi się bardzo podobał. Później chyba było SAO, pierwsze większe Anime które zapamiętam w moim sercu.

No i później dalej i dalej, napiszę także które anime najbardziej pamiętam, zmieniło mi podgląd na wszystkie anime a nawet na życie.

-SAO

-Mirai Nikki

-Kokoro Connect

-Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

Te anime nadal pamiętam i najbardziej się wzruszyłem + jeszcze akcja :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Moje pierwsze anime to Dragon Ball Z na RTL 7, później były pokemony na polsacie, jeszcze później shaman king (tylko nie pamiętam już na jakim kanale leciał) i to były moje 3 pierwsze serie anime.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Moje pierwsze anime to Dragon Ball Z na RTL 7, później były pokemony na polsacie, jeszcze później shaman king (tylko nie pamiętam już na jakim kanale leciał) i to były moje 3 pierwsze serie anime.

Mogę się podpiąć pod posta kolegi bo również te anime były moimi pierwszymi, jeszcze można dodać movie Sen to Chihiro no Kamikakushi, wątpię żeby ktoś tego nie oglądał, a jeśli już to małe grono osób. :)

417711489342956987022.png

Opublikowano

Pierwsze spotkanie z anime - miałem 6-8 lat (Dragon Ball, Pokemony,Yu-Gi-Oh, Muminki. Nieco później BeyBlade z tego co pamiętam. To co było w TV. Sen to Chihiro no Kamikakushi też oglądałem. W wieku 7-9 nie miałem jeszcze internetu. Nie wiedziałem jeszcze do końca aż tak co to anime. Nieświadomie oglądałem.

Jak już miałem jakieś pojęcie o anime zacząłem je oglądać mając około 12 lat (Naruto, Shaman King) przez cały czas tylko Naruto nic innego, oraz Shaman Kinga do póki go nie skończyłem.

Od 3 klasy gim. zabrałem się za inne serie oglądałem już na poważnie. Po skończeniu 1 serii zabierałem się za drugą. Po jakiś 5-10 seriach z 2 miesiące - 3 miesiące odpoczynku i znowu kilka serii, i tak cały czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...