Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wymienić PS Vitę na PS3?

elemental5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie.

Czy warto zamienić PS Vita 21 miesiecy gwarancji, praktycznie idealny stan

do tego wszystko co przewidział producent,papiery,gwarancja,dowód zakupu,ładowarka,karty ar, kabel usb.

Do tego 3 gry:

Lego HOBBIT PL

Uncharted Zlota Otchlan PL

InviZimals Druzyna PL (invizimale są nowe, voucher)

Za ps3 slim , nie wiem ile uzywana ale bez gwarancji, 1 oryginalny dualshock 3, wersja 500gb, Kabel do pada, kabel do tv, kabel do zasilania. Z kartonem chyba bedzie. Bo poszedlem do sklepu z konsolami zapytac o wymiane (interesuje mnie ps3) i koles mowi ze to mozliwe. Powiem jeszcze ze vita na przednim wys.  nie ma zadnych rys a na tylnim jedną małą.

No i pytanie, czy sie opłaca? Czy może spytać gościa czy dorzuci mi 1/2 gry?

Opublikowano

Nie nie warto. Biorąc pod uwagę, ze twoja vita posiada gwarancję, również jej oczekuj bo nigdy nie wiadomo co kto z konsolą robił. Chyba, że masz możliwość odbioru osobistego i "sprawdzenia" konsoli.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

W przeciwieństwie do poprzedniej konsoli na tą już warto się wymienić, oczywiście to już Ty musisz wiedzieć czy wolisz konsolę stacjonarną czy przenośną...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

W sensie ze ja odbieram osobiście bo to jest sklep w moim mieście tylko chodzi o to że nie wiem co kto na niej robił, mam mozliwosc zobaczenia czy działa itp i czy stan wizualny dobry ale skad mam wiedziec czy konsola zalozmy nie jest po 1-2 ylodach i padnie mi po 30dniach? jakies sugestie co moge sprawdzic?

Opublikowano

Patrz czy jest naklejka gwarancyjna. jak jest to nie powinna byc po YLoD poniewaz aby to naprawic trzeba konsole otworzyc.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...