Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atheria2.pl START JUŻ JUTRO O 17! [Dedyk] [Medium]

AtheriaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

54730441302713608941.png

oj oj nie było teksturki z gotowca na epvp po za tym serwer c*****y nic, zupełnie nic ciekawego.

Mamy to poprawione i gracze dostaną łatkę na to, założe się że nawet nie grałeś a oceniasz już

client jakis zjeba*y jest, niemozna zmienić ustawien bo inaczej nie da sie go wlaczyc z powrotem

Jak można normalnie u mnie chodzi wszystko spróbuj jako administrator

Opublikowano

Ile osob online ? Bede mial lagi na tym serwerze , bo mam troche slaby komputer ?

Opublikowano

Ile osob online ? Bede mial lagi na tym serwerze , bo mam troche slaby komputer ?

Liczba osób online jak narazie nie jest zbyt wysoka, lagi myślę że nie spokojnie można grać.

Opublikowano

Powiem tak pobrałem serwer i jestem niezadowolony z moich wrażeń już opisuje co i jak.
1. Yangi drop ich nie jest dopasowany co do lvl-a czy na 30 poziomie jestem w stanie wybonować eq? Oczywiście że nie po wbiciu 30 poziomu w moim ekwipunku znajdowało się marne 3kk gdzie zmianki kosztują 6kk + do tego dokupić dodania.
Nierówne to jest wobec dochodzących graczy dziś dowiedziałem się że jakiś czas temu zmianki kosztowały zupełnie nic więc jaki ma sens tego że ja wybuliłem 6kk na nie a inni po bonowani perfekt?.
2. Zbugowane bony dodając 5 bonów do tarczy czy czegokolwiek bony podczas mixowania znikają z pięciu bonów robią się trzy.
3.Jeśli tego nie macie zamiar naprawić to tak samo jak byście mogli już wyłączyć serwer.

Tyle z mojej strony jak się tym posłużycie to i już wyłącznie wasza decyzja w naprawie tych błędów.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Powiem tak pobrałem serwer i jestem niezadowolony z moich wrażeń już opisuje co i jak.

1. Yangi drop ich nie jest dopasowany co do lvl-a czy na 30 poziomie jestem w stanie wybonować eq? Oczywiście że nie po wbiciu 30 poziomu w moim ekwipunku znajdowało się marne 3kk gdzie zmianki kosztują 6kk + do tego dokupić dodania.

Nierówne to jest wobec dochodzących graczy dziś dowiedziałem się że jakiś czas temu zmianki kosztowały zupełnie nic więc jaki ma sens tego że ja wybuliłem 6kk na nie a inni po bonowani perfekt?.

2. Zbugowane bony dodając 5 bonów do tarczy czy czegokolwiek bony podczas mixowania znikają z pięciu bonów robią się trzy.

3.Jeśli tego nie macie zamiar naprawić to tak samo jak byście mogli już wyłączyć serwer.

Tyle z mojej strony jak się tym posłużycie to i już wyłącznie wasza decyzja w naprawie tych błędów.

Pracujemy cały nasz nad tym wszystkim to ze zmianki nic nie kosztowaly to tylko z mojej winy bo dodając je zapomniałem całkowicie. Drop yang zostanie tak samo naprawiony dotychacz nie został dlatego bo nikt nie wspominał o tym, a bonusy no pracowałem nad tym ale musiałem coś pominąć jeszcze i dlatego. Cały czas pracujemy nad serwerem.

Opublikowano

a mniej więcej kiedy błędy zostaną usunięte?

Pracuje cały czas nad tym mam nadzieję że do jutra wszystko naprawimy/poprawimy bo jutro musze wyjechać :(.

Opublikowano

no to wielka lipa serwer nawet nawet by był gdyby nie te błędy najlepiej serwer wyzerować zamknąć dopracować i na nowo otworzyć.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

ZAPRASZAM NA PIERWSZY KONKURS OX NA SERWERZE KTÓRY ODBĘDZIE SIĘ O 20:30 PLANOWANE 3 RUNDY ZAPRASZAMY !!!!

no to wielka lipa serwer nawet nawet by był gdyby nie te błędy najlepiej serwer wyzerować zamknąć dopracować i na nowo otworzyć.

Dlaczego lipa? DO jutra postaram się wszystko naprawić więc będzie dobrze nawet dziś w nocy bedzie przerwa by poprawić te ostatnie błędy dużo tego nie ma drop yang lekko zwiekszyc zmienic lekko cene zmianek naprawic bonusy to co najbardziej utrudnia grę

Opublikowano

Naprawilismy usuwające sie bonusy zmieniliśmy ceny zmianek, gdy wrócę zrobimy aktualizacje serwera + naprawimy reszte bugow :).

Pozdrawiamy Team Atheria2

Opublikowano

Rozpis bonów jakie daja itemy dam jutro. Bronie 65,75 dropia z red lasów z metinów + lodowa wiedzma i dungeony komnata smoka i pająka

Nie nie mieliśmy.

Nie, nie mieliśmy ... -.-

banner5.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...