Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium

kubeks2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam, z ciekawości. Mam konto premium.

Czy jest metoda na pewne darmowe konto premium?

Ostatnio po prostu się nad tym zastanawiałem, kiedy kolega wysłał mi link

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, jak wysyłają Ci takie pliki to zapewne są to wszelakiego rodzaju wirusy! 

Nie warto zastanawiać się i marnować czasu na takie tandety, najlepiej kupić sobie swoje konto, 90 złotych to wcale nie jest tak dużo...

Polecam artykuł od redakcji, co się otrzymuje za kupno Minecraft'a! :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1243910-redaktorzy-radza-2-oryginalny-minecraft/

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Wszystkie linki które są podawane na forach, lub filmikach to zwykłe reflinki. Nie ma za to żadnego premium, a osoba która to wstawiła reklamuje tylko swoją stronę (losowym reflinkiem).

8372383248.png
Opublikowano

Pisałem przecież, że mam konto

Ale dziękuję za radę

Ja nie napisałem żebyś kupił, tylko napisałem że najlepiej kupić konto! To ma znaczenie, czytanie ze zrozumieniem nie boli! :)

Nie ma za co!

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Takie strony to najczęściej są stworzone do zarobku. A Osoby kryte chcą minecraft za darmo promują ta stronę. Dzięki temu właściciel strony zarabia na reklamach...

Opublikowano

Nie, nie ma. Premium za free nie dostaniesz, rozumiesz? Tłumaczą Ci użytkownicy, że nie ma, a Ty dalej.

Nie dostaniesz Minecraft Premium za darmo. Chyba, że ktoś Ci odda. Musisz zapłacić i wtedy masz konto premium.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Każdy Ci pisze, że nie można zdobyć konta premium za darmo.

Nie zdobędziesz premium za darmo. Jedynym legalnym sposobem na posiadanie konta premium jest kupno go na oficjalnej stronie Minecraft'a. ;)

Poniżej daję Ci link do artykułu, w którym redakcja wyjaśnia co daje konto premium.

http://www.youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8

Opublikowano

Premium można mieć za darmo wygrać w konkursie :-)

na różnych stronach należy jednak pamiętać że nie na każdej stronie można wygrać większość około 98% to są strony typu Fake

skillhost-white.svg

Opublikowano

Jak chcesz premium prawie za darmo to wbijaj na d***y.pl . Pare godzin i masz minecrafta premium.

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Napisałem ci na pw link.

@topic

Nie. Większość takich stron to fake. Są stworzone tylko do zysku z PPA.

Opublikowano

Są konkursy czy strony, jak np. d***y i tam możesz te Premium zdobyć za darmo.

Jednak większość stron oferujących darmowe gry to fejki, a w niektórych przypadkach nawet wirusy i keyloggery. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...