Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kogoś kto napiszę dla mnie plugin za odpowiednią cenę

SzYmCi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jeżeli piszesz pluginy lub znasz kogoś takiego zostań, w przeciwnym razie nie masz czego tu szukać (Myślę, że to oszczędzi Ci troszkę czasu w Twoim cennym życiu). :)

A więc tak. Ostatnio szykuję się do odpalenia dosyć dużego serwera, szukam kogoś kto mógł by napisać dla mnie plugin na autorskie Survival Games. Najlepiej, żeby takie SurvivalGames było podobne do BlitzSG.

Nie wymagam nic więcej jak zwykłe SurvivalGames i ponad to:

-Kitsy (Jakieś zestawy startowe które wybieramy przed rozpoczęciem gry) + VIP'owskie Kitsy

-Multimapy

-Możliwość spectate po śmierci

-Deatchmatch po pozostaniu ostatnich trzech graczy na arenie

-Lobby przed wejściem (Taka poczekalnia, że nie wchodzimy od razu na arene i stoimy tylko jesteśmy wrzuceniu do małego pomieszczenia i tam czekamy aż wbije odpowiednia ilość graczy i minie odpowiedni czas)

-Możliwość teleportacji w trybie spectate za pomocą kompasu

-Możliwość dołączenia do SG po przez tabliczkę (To znaczy jest sobie kilka tabliczek na ścianie i my wybieramy sobie odpowiednią z pasującą nam mapą i przerzuca nas do lobby)

-Speedboost po zabiciu się gracza

-Skrzynki zawsze w tym miejscu ale żeby ładnie się odradzały i żeby za każdym razem były jakieś inne zawartości

-ElectroStart (Coś jak BlitzStart ale robimy teraz autorski plugin więc nie będę kopiował jak z Blitz'a :))

-Pełna automatyzacja areny

-Messages na chacie

-Dźwięki (Np przy odliczaniu do rozp. gry)

I jakieś inne dodatki jak z Blitza

Proszę napisać cenę w komentarzu za ile byście to zrobili a ja odpiszę czy jest okay i wtedy wymienimy się danymi kontaktowymi i potem omówimy resztę. :)

Oczywiście możesz zrobić według swego gustu (Nawet dobrze by było nie kopiować wszystkiego identycznie tylko po swojemu).

Pozdrawiam,

SzYmCi

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Ile dajesz nam czasu na napisanie? 

Pozdrawiam Mistrz.

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Ile dajesz nam czasu na napisanie? 

Pozdrawiam Mistrz.

Napisałem żebyś napisał cenę tutaj. Chciałbym żebyś ty ją zaproponował, na ilę wyceniasz taką pracę.

Bez_nazwy_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...