Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lvlup.pro

voodoo1216

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hosting bardzo dobry, strona dopracowana! Tworzą i zadziwiają mnie coraz bardziej! Konsola na nim jest idealna, łatwa! Panel jak to panel, jednak jest on ładny! :)

Z całego serducha polecam ten hosting, miałem na nim serwer, jakbym miał jakiś konkretny serwer to bym na pewno na nim umiejscowił go! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

za*****ty hosting ja tam miałem i miała pomoc  ja jest blad w pluginie Luraos [zolozyciel hostingu] pomoze ale musi sprawdzic za pomoca op

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Hosting jest OK, ale przy większej liczbie osób co 15 min jest lag servera, tak jak by leciał reload.

Chyba nigdy nie miałeś u nich serwera... dostałem od nich sponsoring z serwerem 20 slotowym, serwer był często full i na dodatek były zainstalowane z 15 pluginów... 0 lagów, 0 ścin i reload był niezauważalny!

btw. Piszesz tak żeby nabijać posty w każdym temacie po kolei! ;_;

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Chyba nigdy nie miałeś u nich serwera... dostałem od nich sponsoring z serwerem 20 slotowym, serwer był często full i na dodatek były zainstalowane z 15 pluginów... 0 lagów, 0 ścin i reload był niezauważalny!

btw. Piszesz tak żeby nabijać posty w każdym temacie po kolei! ;_;

Faktycznie, nie miałem u nich servera, a czy ja napisałem, że miałem? Naucz się czytać, napisałem, że grałem na serverze hostowanym przez nich, i były lagi. Nie wiem czy reload jest niezauważalny, ale porównałem do reloada na dużych serverach.

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Opublikowano

Popieram to co koledzy wyżej mówią, jeżeli nie wierzysz może otrzymać od nich serwer testowy na 24h :)

Opublikowano

Popieram to co koledzy wyżej mówią, jeżeli nie wierzysz może otrzymać od nich serwer testowy na 24h :)

Ja nie próbuję nikomu nic udowodnić, wyrażam tylko swoją opinię.

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Opublikowano

HOSt the BEST mam na nim serwer i powiem ci ze jest bez laga

Mam zestaw pierwszy(pig) i powyzej 10osob nie ma lagow.

Mam ok 20pluginow na nim i nie laguje.

HOSt super polecam

I w dodatku tanio

graphic.png

Opublikowano

Oferty na hostingu jest okej, testowałem go, lagów zbytnio nie ma, a przynajmniej nie z winy hostingu. (tak, lagi nie biorą się tylko z winy serwera)

Jednak - liderem hostingów jest dla mnie Pukawka.pl. ;)

Opublikowano

Hosting bardzo mi się podoba, dobre i wydajne maszyny, miła administracja/obsługa techniczna.

Wiele klientów się o tym przekonało, że to dobry hosting, ja również go polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...