Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Hack na sm

Piczuch05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Zapewne weszliście tu z myślą że to kolejny toll i chcecie mnie pojechać.
Otóż mylicie się.
Jestem web developerem i programistą i od kilku tygodni męczę się z zabezpieczeniami metina.
Niestety nie udało się się znaleść żadnej dziury w grze ale niespodzianka spotkała mnie na ich stronie.
W końcu udało mi się skończyć i mogę z dumą ogłosić że istnieje hack na smocze monety.
Pomyślisz - muszę coś pobrać,na pewno wirus!
Hack ten jest oparty na stronie internetowej więc nic nie musisz pobierać!
I teraz pojawia się moje pytanie: ile powinienem brać za kody? Jestem w trakcie tworzenia automatycznego generatora.
Za pomoc rozdam trochę kodów.
Pozdrawiam 

Opublikowano

Za kody 1/3 albo 1/2 ceny sm. Nikt nie będzie przepłacał skoro może mieć to samo i to legalnie.

Na moje to jesteś następną osobą która robi sobie jaja ;)

Pozdrawiam również 

Opublikowano

Witajcie.

Zapewne weszliście tu z myślą że to kolejny toll i chcecie mnie pojechać.

Otóż mylicie się.

Jestem web developerem i programistą i od kilku tygodni męczę się z zabezpieczeniami metina.

Niestety nie udało się się znaleść żadnej dziury w grze ale niespodzianka spotkała mnie na ich stronie.

W końcu udało mi się skończyć i mogę z dumą ogłosić że istnieje hack na smocze monety.

Pomyślisz - muszę coś pobrać,na pewno wirus!

Hack ten jest oparty na stronie internetowej więc nic nie musisz pobierać!

I teraz pojawia się moje pytanie: ile powinienem brać za kody? Jestem w trakcie tworzenia automatycznego generatora.

Za pomoc rozdam trochę kodów.

Pozdrawiam 

"Hack ten jest oparty na stronie"  ------ Koleś i to stwierdzenie rozwiewa wszelkie wątpliwosci żaden programista nie stwierdziłby ze cokolwiek jest "oparte na stronie internetowej" trollowi dziekujemy

Opublikowano

Żadnych dowodów. Na chłopski rozum można powiedzieć, że SM hack nie istnieje, bo musiałbyś się włamać do bazy danych.

Poza tym ten temat nie ma nic innego na celu jak tylko reklama dla Ciebie.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...