Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Latheria.eu poszukuje doświadczonej ekipy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Projekt Latheria.eu poszukuje  ekipy która  pomoże  w wprowadzenie projektu w życie.

Info o projekcie.

Latheria.eu   miała wystartować 2 miesiące temu ,ale niestety z powodu braku doświadczonej ekipy projekt się nie udał.Ja i mój  partner  postanowiliśmy  wcielić projekt w życie.Jak już w temacie potrzebujemy doświadczonej ekipy która nie będzie się obijać i będzie wypełniała

swoją  prace.Pytanie teraz które na pewno  będą zadawać tutaj ludzie co my będziemy  robić  :) ,mój partner  jest technikiem który zajmuje się plikami ja wgrywam nowości które mogą  umilić gre.Potrzebujemy jeszcze jednego technika ,ponieważ  znajomy  potrzebuje pomocy ,webmastera który stworzy strone serwera ,1 questera  ,2 GM do 2 królestw  , technika od ts3 osobę która zrobi/zajmie się ts'em ,oraz

sponsora i grafika.

Oferujemy za to uczciwość i  wdzięczność za wykonane prace zarobek z IS'u ,ponieważ ja i mój znajomy nie chcemy pieniędzy nie zależy nam na tym bardziej nam zależy ,aby  nasza ekipa  miała wynagrodzenie za ich ciężki wysiłek.PS:Rangi na serwerze.

Co to ma być za projekt ?

Typ serwera    mógłby  być medium  lub easy/medium  a  następnie jeśli serwer przyniesie  zyski to otworzymy s2 Hard.

Stanowiska:

-2GM

-1 Technik

-1 Technik TS3

-WebMaster

-Grafik

-Sponsor

Zgłoszenia możecie podawać na GG 47794445 ,lub PW.

Wiem możecie mnie nie znać ,ale  napiszcie może przekonam was jakoś.PS:Dla nieufnych ;].

Pilnie prosimy o odpowiedzi i zgłoszenia ! zależy nam..

ref

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Polecam kolegę, znam go dość długo i mogę bardzo mocno polecić ;)

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Mogę się zgłosićna Technika TeamSpeak3. Ogarnę zabezpieczenia itd jeśli oczywiście weźmiecie VPS tam gdzie Wam powiem.
Za chwilkę na GG napiszę. Wiele osób mnie tutaj zna i wie jak pracuję :) Więc myślę że się dogadamy.

@Edit
Wycofuję się z podania. Pracuję w ekipie no wiadomo po mutacji przynajmniej :)

Opublikowano

Mogę się zgłosićna Technika TeamSpeak3. Ogarnę zabezpieczenia itd jeśli oczywiście weźmiecie VPS tam gdzie Wam powiem.

Za chwilkę na GG napiszę. Wiele osób mnie tutaj zna i wie jak pracuję :) Więc myślę że się dogadamy.

@Edit

Wycofuję się z podania. Pracuję w ekipie no wiadomo po mutacji przynajmniej :)

Haha po mutacji nawet z nami nie gadałeś ;]  Piotruś się pogniewał  bo go w teamie nie chciałem..

Nie chcę mieć z tobą nic wspólnego tak  wgl to ostrzegam wszystkich doszły mnie pogłoski ,że masz nie legalne licki więc wole się od ciebie trzymać z daleka..Takich jak ty nie chce do załogi..

Opublikowano

Nie no spoczko :) Licki są w sprzedaży te crackowane. A Ty ciekawe u kogo hostujesz i jaka licka. Zresztą zgłoszenie i tak poleci więc się sprawdzi :)
A co do pogadania jeśli masz potrzebę możemy pogadać :) 

Opublikowano

Stanowiska gm już są zaklepane !

Zapraszamy wszystkich co pisali o posade na gm  na ts3 xxxx

Potrzebujemy jak najszybciej technika !

Jak będzie trzeba dobrze zapłacimy z zysków !..

WebMaster-Zajęte

Grafik-Zajęte

TechnikTS3-Wolne prosimy o pisanie !

GM-Jeszcze 1 miejsce !

albo piszcie na gg 47794445 na pw  nie zwracam uwagi !

Opublikowano

Już nie aktualne !

Proszę o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...