Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do gier

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierz tą, która najbardziej Ci odpowiada. Dopasuj rękę do myszki, zobacz która lepsza.

Opublikowano

Mam taką jak ta pierwsza tylko V7 i jak dla mnie jest rewelacyjna na początku odpychał mnie trochę dziwaczny (jak dla mnie) kształt jednak okazał się on zaletą. Nie jest ona taka "sztywna" jak inne tylko jest po prostu idealnie dopasowana do dłoni.

Jak najbardziej polecam tą pierwszą gdyż V7 a v8 aż tak się nie różnią chyba :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Druga, bo ma Avago9500, a pierwsza to V-Track czyli najgorsze gówno co jest na tym świecie. :) 

@wszyscyup

TAK, NIE WIEM ALE SIĘ WYPOWIEM :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

Za huja nie wiem po co ludziom takie myszki. jakby nie wiadomo w co grali i co robili. Ja lece na zwykłej małej takiej bo mam laptopa i gra mi sie dobrze nawet w cs.

A co do tematu to ta 1

Opublikowano

Druga, bo ma Avago9500, a pierwsza to V-Track czyli najgorsze gówno co jest na tym świecie. :)

@wszyscyup

TAK, NIE WIEM ALE SIĘ WYPOWIEM :D

Ona nie ma v-tracka tylko jest optyczna.

Opublikowano

Dokładnie. (miałem a4tech z oba tymi sensorami)

Bierz x750

Opublikowano

Jak na mój gust równie dobrą myszkę kupisz w Auchan za 15 zł. Te co podałeś to tani syf tyle że mają jakieś wzorki narysowane i przebita 40 zł.

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...