Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx

lisex508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Misiek to następny noobek który ma ratio 0.01 i sie ty podnieca...... Mogę się założyć ze nie masz więcej nic 13 lat..... I sie lepiej "młody" nie odzywaj

A P. Dorosły ile Pan ma lat ?

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Jak dla ciebe bachorze 19 lat to jest mało cieciuchu jeden to zamknij paszczaka ok? Pizdeczko mała

jak dla mnie to chyba przez przypadek kliknołes 1 przed 9 ...

Opublikowano

Masz 10lat + bo żaden dorosły człowiek tak się nie odzywa do dzieci ...

11. Zabronione jest ubliżanie innym ludziom.

Opublikowano

Żal to mnie Ciebie chłopczyku . Jak już Kebcio pisał który jest sto razy mądrzejszy od ciebie , nie ocenia się tego co pisze się na forum z tym co jest w grze. Ratio takie jakie podałeś może sam masz . Lamus j**bany , przecież kupować NXy jest tu tak prosto że o ja. I jeszcze raz pisze kogo to kurde obchodzi że sobie kupisz 4k NX , dla mnie możesz kupować nawet 10k dziennie , i tak bedziesz nubkiem . Pozdrawiam.

PS. Napewno nie masz tych wyimaginowanych 19 lat ^^.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzieciaczku skąd mozesz wiedzieć ze jest odemnie sto razy mądrzejszy co?? Co wiesz jakie mam oceny w szkole wiesz jak sie ucze dziecinko jak nie wiesz to nie gadaj ok? Cioto

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzieciaczku skąd mozesz wiedzieć ze jest odemnie sto razy mądrzejszy co?? Co wiesz jakie mam oceny w szkole wiesz jak sie ucze dziecinko jak nie wiesz to nie gadaj ok? Cioto

pozdrawiam

z polskiego to masz chyba ledwo "dopa"..

Opublikowano

WEŹCIE SIĘ OGARNIJCIE BO TEN TEMAT TO JEDNO WIELKIE NABIJANIE POSTÓW PATRZCIE ILE MACIE NEGATYWÓW. BEZ SENSU GADASZ ILE CHCESZ KUPIĆ NX NIKOGO TO NIE INTERESUJE POCHWAL SIĘ MAMIE TYM. JAK CHCESZ SIĘ DOWIEDZIEĆ SZYBKO CO I JAK ZROBIĆ TO SOBIE POSZUKAJ W NECIE A NIE ZAŚMIECASZ FORUM. TAKIE TEMATY JAKI KUPIĆ NX JUŻ BYŁY WIEC SE POSZUKAJ.

Opublikowano

pozdrawiam

Czyli 1rok siedziałeś jak masz 19lat i chodzisz do szkoły ... No bo wiesz ... 18lat to jest 3liceum :/

Opublikowano
Czyli 1rok siedziałeś jak masz 19lat i chodzisz do szkoły ... No bo wiesz ... 18lat to jest 3liceum :/

nie musiał siedzieć ... mógł później do szkoły iść o.0

koniec tematu, chcecie się kłucić to na PW a nie robicie spam.

proszę kogoś o zamknięcie tematu a was chłopaki reportuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...