Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja Windows 8.1

callo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam pytanie na temat instalacji:) Mam sporo plików zapisanych na komputerze a nie mam jak ich zgrać:( I czy przy instalacji trzeba będzie formatować dysk czy nie? Mam 3 partycję na jednej mam Windowsa a na innych ważne pliki. Tu jest pytanie czy wystarczy sformatować tylko jedną partycję a inne będą nie naruszone? Czy muszę coś wymyślić?

Dzięki za pomoc:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

I wszystko zostało? Jak tam to spoczko i biorę się za robote:D

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

I wszystko zostało? Jak tam to spoczko i biorę się za robote:D

tak, też miałem problem z grą.

Ponieważ platforma 3 , nie origin czy steam, uplay coś takiego ma super funkcje pobrania gier, - masz czas na pobranie gry- miesiac od jej kupienia. Też miałem kłopot bo myślałem, że strace tą grę lecz wszystko było w porządku. Zformatowałem dysk windowsowy a innych nie ruszałem.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dzięki za info;) Mam jedynie Steam. Do zamknięcia.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...