Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wait Hack na PL'u

HiVeSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z waithackiem na pl'u. Nie wiem kompletnie jak go zainstalować i włączyć. Posiadam najnoszą wersję gry i moda(wszystko ładnie śmiga),pobieram tego wh najnowszego od kamera,wklejam go (próbowałem zarówno do folderu metin2 jak i metin2>pack) ale nie mogę wypakować ,bo wyskakują jakieś błędy. Pomyślałem ,że może nie trzeba wypakować,wchodzę do gry przez moda ,wpisuje /antifly ,restartuje grę ale nic się nie dzieje. Może mi ktoś powiedzieć co robie źle? Najlepiej napisać co mam robić krok po kroku ,dla takich zielonych jak ja :)

Opublikowano

Jeśli komuś to pomożę ,błąd to: WinRAR komunikaty diagnostyczne

System nie może odnaleźć określonej ścieżki.

Opublikowano

Reinstalowałem wh i net frameworka ,i dalej jest to samo. Jak chce wypakować w pack to system nie może odnaleźć określonej ścieżki a jak do folderu z grą to odmowa dostępu(mam prawa administratora). Niech ktoś mi pomoże nieco dłuższą wypowiedzią :)

Opublikowano

Ewidentnie pobrane archiwum jest zepsute i coś blokuje poprawne ściąganie.

Na początek wyłącz zaporę i antywirusa i spróbuj pobrać plik ponownie.

Opublikowano

Niestety nic nie pomogło. Dałem też wszystkim kontom wszystkie ustawienia dostępu i nic. Ma ktoś inny pomysł?

Jakiego antywirusa używasz?

Prawdopodobnie trzeba dodać archiwum do wyjątków.

Opublikowano

Udało się wypakować ,ale teraz mam problem tego typu ,że włączam moda wpisuje /antifly ,restartuje gre i nie działa mi żadne wh.

Opublikowano

sciagasz kamer moda na pl wypakujesz do foldera z metkiem jak wypakujesz ta sa tam foldery pc i pc2

zalanczasz moda w grze wpisujesz /antifly wlacza to nieodpychanie wylanczasz metka i znowu zalanczasz

i masz nieodpychanie z konia jesli chcesz miec waithacka to sciagasz jakiegos i foldery waithacka

pc i pc2 kopiujesz do foldera z metkiem i masz wathacka

mozesz tez sciagnac moj dmg w postaci pliku pc i skopiowac do foldera z metkiem jest to

dmg na wszyskie postacie mesczyzn i na skile bije wiecej i w kolo 360stopni skile maja duzy zasieg

okolo polowy pelerynki i 360 stopni na konia jak i z buta

oto link do mojego dmg http://www.mpcforum.pl/topic/1246054-dmg/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...