Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uzasadnij swoją wypowiedź dlaczego nieogarnięta administracja :P

Twój serwer też jest kiepski :)

Uzasadnienie na czerwono :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem :)
UZASADNIJ SWOJĄ WYPIEDŹ DLACZEGO NIEOGARNIETA ADMINISTRACJA

Udowodniłeś jednocześnie, że twój serwer jest tak samo kiepski jak mój, zgadzając się z tym co napisałem :)

Opublikowano

@HardStyl3r_PL

To że jest eula, to po co w configu jest online-mod ? A sprzedaż jest bardzo prosta księgujesz wszystko podatkujesz jesteś wolny !

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

serwer spoko ale jest jeden admin o nicku ProMati123.Gracz się przyczepił o pluginy czy są autorskie,oczywiście admin odrazu z agresją stwierdził że są ale gracz nadal pisał że chyba nie autorskie.Admin napisał że pisze sam skrypty i tak dalej,i oczywiście jako przecinek używał słowa "K***a" i jakieś tam jeszcze inne przekleństwa pisze do admina żeby nie przeklinał bo są też młodsi gracze ale oczywiście admin nie reaguje i zaczyna zapraszać tamtego gracza na ts i grozić i wyzywać go dalej

ale serwer spoko Pozdrawiam

Opublikowano

Wiem, sprawa została rozwiązana przepraszamy za tą sytuację, każdy z nas ma cięższą chwilę i każdy z nas jest człowiekiem.
Przepraszam jeszcze raz, mam nadzieję że ze strony moich kolegów więcej się to nie powtórzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...