Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Postaci.

suomi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Postaci typowo pod PVE, musi dobrze czyscic mapki, dobrze solować henira i ogolnie ogarniac solo na dungach.

Najlepiej żeby miała skile która maja dobre dmg ale nie potrzebuja duzo many, ( spam skilami ).

czytałem troche o postaciach i nie wiem która wybrac, moze wy mi pomozecie.

Mam LK 64 lv ale jego skile mi nie pasuja za bardzo.

Każda odpowiedz nagrodze lajkiem, z góry dziękuje ;)

PS: możecie swoimi słowami opisać dlaczego akurat ta postać a nie inna.

Opublikowano

Aisha EM - co prawda nie ma skilli, które kosztują mało many, ale combo XXZZZ (spam) nie marnuje many + medytacja daje cholernie dużo many.

Na dodatek Blaze Step wymaga tylko chodzenia, po prostu cudo.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Hehe Klaus dobrze powiedziane ;D Ale przez to EM mi się znudziła, bo kurde włączam Blaze Step i czyszczę mapę, akurat ja lubię się bawić na mapie niż ja w 5s wyczyścić ;o

Polecam bardzo Are SD, jest po prostu świetna każdy z jej artów ma duży dmg + do tego Swallow Assult kosztuje 0 many, a latasz po całej mapie i spokojnie to wystarczy.

Druga Ara YR też jest dobra, bo ma mocy dmg, ale dużo potrzebuje many na skille + orby więc było by Ci trudno.

Jeszcze mogłaby być dobra DW, ponieważ ma mejkap dzięki któremu szybko wyczyścisz plansze, ma super novą, która jest teraz ogromna, że hohoho. Ma bardzo mocne skille itp. 

Mam nadzieje, że pomogłem. Pogladaj sobie Je Hae Gwon ma niezłę filmiki i ogarnia dużo postaci. Może coś Ci wpadnie w oko.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Co to za skil ten Blaze Step? możesz go opisać bo nie moge nigdzie znalezc?. ( właśnie o takie coś mi chodzi ze czysci szybko mapki )

Opublikowano

Co to za skil ten Blaze Step? możesz go opisać bo nie moge nigdzie znalezc?. ( właśnie o takie coś mi chodzi ze czysci szybko mapki )

Rozpalasz wokół siebie ogień i leci za Tobą przez 5 sekund (6 z notką). Zadaje cholernie duże DMG i jesteś nietykalny (nic nie może Cię walnąć) podczas czasu trwania tego skilla.

Kosztuje 300 MP. Jeśli załatwisz sobie medytację + notkę to lecisz z tym skillem i Ci się jeszcze mana ładuje, normalnie maszyna do zabijania XDD

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...