Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steelseries siberia v2 - opinie

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam zamiar kupić te słuchawki, powiedzcie mi jak oceniacie te słuchawki i jak sprawują się w słuchaniu muzyki/filmów i grach. Czy mają jakieś wady etc.

Opublikowano

chciałem kupić te słuchawki ale słyszałem, że przereklamowane podobno i chujowe

Opublikowano

Słuchawki te mają słąby stosunek jakości do ceny, gdyż płacisz za firme. Podobnie jest z tymi iPhone od apple. Kazdy wie, że taki np. iPhone 5s byłby dobrym telefonem gdyby kosztował.. 1500 zł? 1800 zł max. A ile kosztuje? od 2100 do 3500 zł..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Płacisz za firmę, tyle. 

Hahaha o k***a śmiechłem, wymówka ludzi których nie stać na dobre słuchawki.Oczywiście bez obrazy.

Moim zdaniem jedne z najlepszych jak nie najlepsze sety dla graczy, gram w nich od roku , nie widać śladów używania , a dźwięk zajebisty do gry w cs'a stworzone : )

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Hahaha o k***a śmiechłem, wymówka ludzi których nie stać na dobre słuchawki.Oczywiście bez obrazy.

Moim zdaniem jedne z najlepszych jak nie najlepsze sety dla graczy, gram w nich od roku , nie widać śladów używania , a dźwięk zajebisty do gry w cs'a stworzone : )

Wiadomo, swoje będziesz chwalił, ale jakbyś korzystał z innych słuchawek w tej cenie to od razu zmieniłbyś zdanie, uwierz.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Zwykłe Superluxy za 150 zł są lepsze od każdych gejmingowych słuchawek, nawet gdy użytkowałem Razer Krakeny to i tak wróciłem do Superluxów HMC za 250 zł które były po prostu lepsze. Zwykłe Superluxy HD681 mają lepsze góry i lekko dół i lepiej leżały mi na głowie. 

Jak napisałeś to:

"...stać na dobre słuchawki." to śmiechłem, pozdrawiam użytkownik Superluxów HMC631 :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Zwykłe Superluxy za 150 zł są lepsze od każdych gejmingowych słuchawek, nawet gdy użytkowałem Razer Krakeny to i tak wróciłem do Superluxów HMC za 250 zł które były po prostu lepsze. Zwykłe Superluxy HD681 mają lepsze góry i lekko dół i lepiej leżały mi na głowie. 

Jak napisałeś to:

"...stać na dobre słuchawki." to śmiechłem, pozdrawiam użytkownik Superluxów HMC631 :)

od superluxow 631 troszke uszy bola po dluzszych uzytkowaniu

siberie do sluchania muzyki, śmiechłem

Opublikowano

Zatem podajcie swoje propozycje słuchawek w cenie do 230~ max

@Edit

Zapomniałem dodać, słuchawki będą do laptopa, pecet mi się rozjebał i prędko nowego nie kupie. Słuchawki można powiedzieć bardziej do muzyki, na tym laptopie w nowe fpsy nie gram za często ale zdarzy się wyjątek. 

Myślałem nad Superlux HD 681 + jakaś karta dźwiękowa

Opublikowano

Najlepsze w tej cenie będą superlux HD 681 evo MK II. Wlasnie mam je na glowie. Wydalem 150 zł, a są lepsze niż nie jedne za ponad 200 zł. 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...