Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić?

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam golca, Full lf3, 16PP, Premka, 4havo, PET 14lvl z mechanizmem zbierania, zbierania surowców i Kamikadze 3lvl, formacja rombu, PallaVia premium. Z x1 bez sepro potrafie 5k wyciągnąć. Ale nie wiem co robić? Zbierać Palla, coś bić? Nie mam pojęcia. Dlatego chcialbym zapytac: co teraz robić?

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Rób zety a z cdd pp

Wrota :P

Czyli pallke zbierać, tak? :)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Witam. Posiadam golca, Full lf3, 16PP, Premka, 4havo, PET 14lvl z mechanizmem zbierania, zbierania surowców i Kamikadze 3lvl, formacja rombu, PallaVia premium. Z x1 bez sepro potrafie 5k wyciągnąć. Ale nie wiem co robić? Zbierać Palla, coś bić? Nie mam pojęcia. Dlatego chcialbym zapytac: co teraz robić?

ty masz co robić a ja ? Full lf4 na 16 na 1 statek+pet = 83 zwykle lf4(o lf3 nie wspomne),45 pp zaraz 46,Premka 20 havoków/20 herkólesów,Pet-wszystko poziom 3, z x1 na sepro golcem 22k, amunicji wchuj

full irki Apis Zeus,bo2,drony itp na 16 skylab wiadomo Wszystkie statki,wszystkie Designy do golca,vegi,aegisa,citadela itp,wszystkie formacje 23 lvl I co ja mam robic ? Ze wszystkiego chyba tylko 4,5 pp mi zostalo do full

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...