Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany ogarnięty Technik! Opłacalna posada :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! nie będę się za dużo rozpisywał, posiadam maszynę :

CPU: Xeon 2 x E5504 8 rdzenii x 2ghz+

Ram: 16GB

Dysk: 2 TB

Przepustowość: 100 MBps

Cała maszyna jest dla mnie, potrzebuję osoby chętnej do współpracy, ogarniającej stawianie serwerów, ja sam również potrafię edytować pliki serwerowe itd, poprostu potrzebuję drugiej takiej osoby.

Chcę postawić dobry serwer do Metina, o zarobkach porozmawiamy na priv :)

Pozdrawiam i liczę na najszybszy odzew, gdyż maszyna się marnuje a może zarabiać na siebie!

Opublikowano

narazie nic nie posiadam, możemy jedynie na jakimś skype narazie popracować, chciałbym to postawić jak najszybciej, oferuje dobry % z IS jeżeli wszystko wypali, szukam tylko uczciwych ludzi gdyż sam oferuje uczciwość. :)

Opublikowano

Dedyka mam w kimsufi, prawie najmocniejsza maszyna, jeżeli znajdę takową osobę/osoby które zechcą rozwijać ten serwer ze mną, moge zainwestowac w jeszcze lepszego dedyka, strone, domene itd.

chciałbym to postawić jak najszybciej, gdyż zainwestowałem w maszynę, a mój znajomy z którym się dogadałem, wyjechał na wakacje do Anglii do końca Sierpnia.

Myślę nad zrobieniem Easy lub Harda, w zależności co mój przyszły wspólnik którego tutaj wybiore będzie o tym myślał, pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...