Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ESP lub strony z hackami

resistance1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahhhhh Jak fajnie że niczego niewykrywalnego nie ma :) :3

Bo głupie dzieciaczki-biedaczki-cebulaczki która nie potrafią grać by psuły grę innym

Fjem co znaczy MPC, ale no są gry do których Nie powinno się niczego używać bo to są kuurwa gry za proste, no ale są takie odpady społeczne które muszą używać bo nie potrafią nic zrobić ;c

@Edit

"Ostrzeżenie dane przez Anonymous do Off-topic w Szukam ESP lub strony z hackami"

Off-Topic?

Ty k***a sam jesteś Off-topic

NIEMA NIC niewykrywalnego, są tylko takie które trudno wykryć ale VAC i tak sobie z takimi cwaniakami poradzi :)

Ps.Globala to chyba dostałeś bo masz wujka w administracji albo w lay's był ;d

Opublikowano

Nie ma NIEWYKRYWALNYCH. Jak pisze Undetected dostaniesz bana po 30dniach jakoś. CS:GO coś zrobił i teraz bany lecą jak szalone.

Opublikowano

Aimware.net - Chyba jedyny niewykrywalny od dłuższego czasu. Wszystkie darmowe VAC wykrywa bardzo szybko i lecą bany, jak już chcesz cheatować to polecałbym zainwestować trochę kasy, żeby zabawa nie skończyła się po 1 tygodniu VACem :3

Opublikowano

Jedynie co mogę ci pokazać to strona z której kiedyś korzystalem dobra i sprawdzona lecz nie wiem czy nie wykrywalne czity

tobys.dk

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Się założę, że największe płaczki to silvery, które nie potrafią wyjśc z tego gówna, a sami nimi są. Są niewykrywalne haxy do cs:go za $$$, dzięki za pomoc 

Mam orzełka cebulaku a ty potrzebujesz haxy do wyjśca ze srebra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...