Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info! 33 Nowe SplashArty! Skiny do Vi+Ezreala.

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda tylko że w tym updacie nie ma Warwicka, gram nim ostatnio dość często i ten stary Splash odpycha ;/

WW ma fajny skin za 520 tundra hunter bodajże.

PS: Szkoda, że zapomnieli o skinach Trundla ale i tak wielki + :)

jp8p35.png
Opublikowano

Dobre splasharty, co nie zmienia faktu, że azjaci mają lepsze te arty :D W końcu Evelynn będzie miała ładny splashart <3

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Te splasharty są okropne, mam nadzieję żę nigdy nie wyjdą na serwery live, skin Vi też jest nijaki, oryginalny lepiej się prezentuje.

Opublikowano

Jak te skiny do Ezreala i do Vi  śa po prostu słabe nie ma co się oczukiwać.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Debonair Jayce a 'debonair' Vi + Ez

to tak jak porównywać skiny za 1.8k z tymi za 520 rp

beka.

Ciesze się, że kupiłem go w tegorocznej przecenie ^^

a jak patrze na te splasharty to wygląda mi to na naklejenie renderu na randomowy stock :D (oprócz rdzawego blitza i heimera blastzone)

btw. to są stare i tanie skiny więc na co liczycie?

Hejo

Opublikowano

Ogólnie widać wiele zmian wprowadzanych które pewnie wejdą w przed sezonie. Myśle że riot teraz bardziej chce popracować nad graficzną częścią gry. Wyjaśnia to zmiana ogólnego wyglądu mapy, launcher czy wiele nowych SplashArtów.

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Skin do Ez'a bardzo fajny..

Vi wygląda jakby odgrywała rolę mężczyzny w związku lesbijskim xD

A to tak nie jest? xDXD

Nie podoba mi się art drugiego skina heimendingera, ale art candy cane mf jest boski <3

Opublikowano

Co oni k***a z ireli zrobili? Lotnik wygląda jak jakaś ulicznica, wcześniej była lepsza. Ta ciemniejsz jest spoczko. szkoda kupiłbym tą ciemną ale wczoraj kupiłem za 975 mroźna z pupcią <3

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Skiny mnie nie obchodzą bo i tak nie kupuje. A nowy splasharty ładnie wyglądają. Wreszcie je poprawili. Najbardziej odnowy potrzebowała chyba Nidalee.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...