Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chińskie boty - dawniej.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Tak mi się przypomniały stare dobre czasy gdy to ciupało się w metin2.pl :)

Od razu przypomniały mi się chińskie boty i te pozytywne wspomnienia, jak to czekało się na przerzut dropu etc.

Chciałbym się was dopytać czy dalej chińskie boty są w metinie ?

No i tutaj drugie pytanie, wiecie jak to pisali o tych botach.

Jedni pisali, że to ludzie z GF, drudzy, że to chinole etc. a jaka była prawda, może wiecie coś czego ja nie wiem ?

Ja skończyłem gre w 2011 więc wtedy nie wiele bynajmniej ja wiedziałem, były to tylko pogłoski...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

gracze, i na PL serwerach to byli polacy;) sprzedawali yang na allegro, malze itd

Czasem były takie boty, że jak napisałeś na PW, to dostawałeś z automatu reklame chińskiej strony sprzedającej yang. :D

Tak było z droperami i tymi, co stały w m1 i spamiły.

Opublikowano

Czaasem się spotka jakiegoś Botka, a popularność Metin2.pl spadła baardzo wiec nie wiem czy opłaca sie tam grać.

Jedyne co wiemz że to nie ludzie z GF stawiali te botki bo i tak maja fchuj hajsu z isu :D teraz w isie nawet Yangi są ^^ chociaż i tak można kupić od kogoś z boku, ostatnio sobie ustawiłem botka (fish bota) i miałem takiego fuksa, ze akurat byłem na komputerze kiedy GM sie tpnął do mnie :) ale na2 dzień już takiego szczęścia nie miałem, wiec można wywnioskować że się bardziej zajmuja kontrolą graczy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odkopanie tematu sprzed dwoch tyg (y)

Post nie na temat (y)

Cześć.

Tak mi się przypomniały stare dobre czasy gdy to ciupało się w metin2.pl :)

Od razu przypomniały mi się chińskie boty i te pozytywne wspomnienia, jak to czekało się na przerzut dropu etc.

Chciałbym się was dopytać czy dalej chińskie boty są w metinie ?

No i tutaj drugie pytanie, wiecie jak to pisali o tych botach.

Jedni pisali, że to ludzie z GF, drudzy, że to chinole etc. a jaka była prawda, może wiecie coś czego ja nie wiem ?

Ja skończyłem gre w 2011 więc wtedy nie wiele bynajmniej ja wiedziałem, były to tylko pogłoski...

Tak to byli Polacy co mieli po prostu boty z chińskich stronek co pewnie ustawione miały w odp. na PW chińską stronę do sprzedaży yang.

Teraz czasy się zmieniły :) Więcej cheaterów/boterów etc.

A kontrola nad graczami jest wieksza gdyż mniejsza populacja ogarnia te serwery dlatego tak nam się to wydaje gdyż wcześniej GM'owie nie mieli gdzie ręki włożyć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...