Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kolejny ban na czat...

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. zaczyna mnie juz irytowac to, ze dostaje kolejnego z kolei bana na czat... 

nigdy nie bylem zbyt grzeczny, zdarza mi sie wyzywac ludzi jesli ci są kompletnymi idiotami. za flame dostalem bana oczywiscie, na 20 gier. po tym banie postanowilem ze bede juz siedziec cicho bo nie mam mozliwosci komunikacji z teamem, co jest przeszkodą w wygraniu meczu. i jak postanowilem tak zrobilem, siedzialem cicho, pisalem tylko do znajomego podczas duo i tyle. i co? kolejny ban na czat... 

poradzicie cos? moze napisac do supportu? albo przeczekac tego bana i zobaczyc, czy dostane nastepnego?

z gory dzieki :)

Opublikowano

Czekać na bana dopóki trybanłu nie naprawią, ich system jest jak widać niezawodny. Sam mam bana jeszcze na 40 gier.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

witam. zaczyna mnie juz irytowac to, ze dostaje kolejnego z kolei bana na czat... 

nigdy nie bylem zbyt grzeczny, zdarza mi sie wyzywac ludzi jesli ci są kompletnymi idiotami. za flame dostalem bana oczywiscie, na 20 gier. po tym banie postanowilem ze bede juz siedziec cicho bo nie mam mozliwosci komunikacji z teamem, co jest przeszkodą w wygraniu meczu. i jak postanowilem tak zrobilem, siedzialem cicho, pisalem tylko do znajomego podczas duo i tyle. i co? kolejny ban na czat... 

poradzicie cos? moze napisac do supportu? albo przeczekac tego bana i zobaczyc, czy dostane nastepnego?

z gory dzieki :)

A ja ciagle wyzywam i obrażam fucking nigga, fucking gay itd i ani razu nie dostałem bana na czat hahaha !!!

Za dużo przeklinasz ;D

Opublikowano

Ten system jest chory, kumpel ma bana na 340 gier ponad ... A nic nie pisał, bo nie może ale i tak ma bana za flame za każdą grę. Musisz poczekać, ale pewnie i tak dostaniesz kolejnego, za to, że pisałeś coś, nawet nie pisząc. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wystarczy, że zostaniesz zreportowany np. za assisting enemy team czy po prostu jakikolwiek inny report to nakładają ci karę na to co wcześniej miałeś, tak to działa u nich :P

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Zawsze wyzywałem cebule, ale od pewnego czasu rzadko kiedy grywam w lola jeśli już to z kumplami więc nie mam kiedy nawet powyzywać, a tu nagle BOOM ban na 40 gier od tak. Nie wiem o co kaman ale to jest trochę irytujące...

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

tak jak sie spodziewalem - dostalem unbana, gram jedna gierke, siedzialem cicho jak nigdy i co? i znowu ban na 20 gier -.- to jest chore... 

jak widze to nie tylko ja mam ten problem... a co jest najlepsze? ze moj znajomy z ktorym gram flejmi w kazdej grze i ani razu nie dostal bana, a ja dostaje mimo ze siedze cicho ...

moze napisac do supportu? jak myslicie? 

Opublikowano

cały czas wszystkich wyzywam , jade po tych debilach i nic , nawet bana nie dostałem za opuszczenie meczu ;D . Może jeszcze dostane xD

Modki to dźiffki

Opublikowano

Dostalem bana na 20 dni. Dosyc przeszkadza to w komunikowaniu sie z druzyna, ale da sie grac. Szczerze? Ciesze sie ze dostalem ta blokade :D WIecie czemu? Wczoraj na 5 rankedow wygralem 5 ( moglem spokojnie wygrac 4). Jak nie mialem blokady - przegrywalem 10 razy na 1 wygrana :)

Opublikowano

Mam już trochę wiedzy o tym systemie oraz po rozmowie z Supportem.

Tak więc, jeżeli pisałeś do twojego kolegi z duo - spamowałeś = report = ban.

Ten system, wygląda tak że jak dostaniesz 2 reporty za na przykład spam = ban na chat

Nawet jak to będzie kłamstwo i tak dostaniesz.

Ale zazwyczaj po jakimś czasie albo zagraniu gier bez reportów twój ban na chat schodzi do 1 gry.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Gram na smerfie i nie jestem zbyt mily , żadnego chat restriction. Wchodzę na zwykłe konto, gdzie nie piszę praktycznie nic ban na 20 gier ban na 40 gier i aż w końcu ban na 100 gier. Co zrobić ;p. Keep calm and enjoy chat restriction

graphic.png

Opublikowano

Jesteście dziwni, gracie w LOLa dla zabawy czy dla flejmu? Ja osobiście nigdy nie miałem bana za flame, prosta rada czas dorosnąć i przestać się wyzywać jak gnojki.

Opublikowano

Ja miałem inaczej, dostałem bana na czat na 40 gier. Ok zagrałem te 40 bez flamu bo nawet nie miałem ochoty nic już pisać. Nie grałem ponad 40 dni, wchodzę i blokada na 20 gier. Ciekawy jestem jak to działa

Opublikowano

Wy nigdy sie nie wyzywacie a cebulaczki skad sie biora? Ja sie nie wyzywam i nie dostalem NIGDY zadnego bana, dobrze riot robi z tymi banami moze wkoncu czat bedzie do komunikowania sie a nie do wyzywania

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

mi dopiero co ban na tydzien minol i jako niespodzianke dostalem 50 banow na czat. Niech dalej tak banuja to wkoncu nikt nie bedzie sie komunikowal w druzynie

Opublikowano

Nigdy nie miałam bana na chat, chociaż zdarzyło mi się, aby kogoś delikatnie obrazić (przynajmniej na rankedach tego nie robię) :D Ale to rzaaaadko, prędzej na tsie pomarudzę lub sobie pod nosem. Chociaż raz dostałam informacje z upomnieniem(?).

Może niektórzy raportują, gdy piszesz w niezrozumiałym języku dla nich i myślą, że obrażasz? Ogólnie obecny trybunał jest dziwny.

mi dopiero co ban na tydzien minol i jako niespodzianke dostalem 50 banow na czat. Niech dalej tak banuja to wkoncu nikt nie bedzie sie komunikowal w druzynie

Po co komunikować się (pisać na chat, zwłaszcza, że obecnie jest to niebezpieczne - grozi banem na chat), skoro masz pingi + timery :P

Opublikowano

tyle ze kiedy ja mam bana na czat to nigdy nic nie pisze :) moze czasem powiem komus tam ze jest noobem bo ma staty 1/20 ale bez przesady.. jakies noobki pewnie reportuja za nic ( albo za to ze sie ich zabijalo ) i ban jak na talerzu :)

Opublikowano

Nigdy nie miałam bana na chat, chociaż zdarzyło mi się, aby kogoś delikatnie obrazić (przynajmniej na rankedach tego nie robię) :D Ale to rzaaaadko, prędzej na tsie pomarudzę lub sobie pod nosem. Chociaż raz dostałam informacje z upomnieniem(?).

Może niektórzy raportują, gdy piszesz w niezrozumiałym języku dla nich i myślą, że obrażasz? Ogólnie obecny trybunał jest dziwny.

Po co komunikować się (pisać na chat, zwłaszcza, że obecnie jest to niebezpieczne - grozi banem na chat), skoro masz pingi + timery :P

raczej niemożliwe jest spingowanie,  ze ktoś stracił spella/ultimate, lub, że tribush jest zwardowany. tak samo jest jak widze, ze przeciwnik idzie na smoka. pinguje "zagrozenie" a moj team stoi bezczynnie. niestety ludzie ignorują pingi. 

wczoraj wieczorem napisalem do supportu, teraz tylko czekac (tydzien...) na odpowiedz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...