Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob auto ban

Witek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zwracam się do użytkowników M2Bob'a. Czy od kilku dni macie problem z auto banami? Ja takowy posiadam i zbytnio nie jestem w stanie temu zaradzić, administracja bota nie jest również w stanie mi pomóc. 

Jak sytuacja wygląda u Was?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

czyli juz wiem co jest grane. sa auto bany,jakos to wykrywaja po aktualizacji.przed aktualizacja bana mialem tylko i wylacznie jak zlapal mnie gm. i banowal cale pt-tzn. postac na kamerze expila w m2 postacie ktore byly na czystym metku.nagle cale pt wylogowane i ban,wiec musial to byc gm. a wczoraj nie iwedzialem co jest grane. expilem identycznie i bana dostala tylko postac co byla na kamerze. postacie na czystym metku nie dostaly bana. wiec cos polepszyli;p

Opublikowano

ja tez dostalem na 6 kont x2 po 3 konta w tym samym czasie napewno przes HS konta nie byly w pt i nie uzywam juz kilka dni bo szkoda czasu moze zrobia cos z botami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...