Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BLOKADA KONTA METIN2PL PROSZE O POMOC

Dzbanior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na serwerze s50 Negros postać ma 76 lvl wp na tym samym koncie załozyłem postać na serwerze s56 TBD jednak po 2 dniach dostałem bana za jakieś powiązania z inną postacia co najciekawsze na e mailu dostalem bana na wszystkie 3 konta jakie posiadalem jednak na stale tylko na tym ktore bylo najbardziej rozwiniete prosze o pomoc jak odzyskac konto.   NIGDY NIE UZYWALEM HACKOW NA TYM WP I JAKIMKOLWIEK INNYM KONCIE NA TYM E MAILU.

Opublikowano

Ale rozumiesz ,że konto zostało zablokowane za nic czytałem fora i pisali,że mogłem dostać powiązanie za na przykład handlowanie z botem a ja skąd mam wiedzieć czy osoba od której coś kupuje jest botem czy nie no bez Jaj..

Opublikowano

Napisz do nich i zapytaj o to. Nie jesteśmy wróżkami.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

prosze o pomoc jak odzyskac konto.

Otrzymałeś ją.

Nie damy Ci innej rady niż pismo do nich.

Chyba, że chcesz czekać niewiadomo ile na unban.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ale rozumiesz ,że konto zostało zablokowane za nic czytałem fora i pisali,że mogłem dostać powiązanie za na przykład handlowanie z botem a ja skąd mam wiedzieć czy osoba od której coś kupuje jest botem czy nie no bez Jaj..

Ja miałem powiązane za Czerpanie korzyści z używania nielegalnych oprogramowań.... Odwołałem się i mi odbanowali :D

Opublikowano

napisales cos w stylu prosze owyjasnienie tego czy cos ?

Napisz im, że prosisz o wyjaśnienie za co ban.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie, otrzymalem odpowiedz w ktorej GM odpisal ze nie moze ujawnic mi dowodow ktore obciazalyby moje konto ale dalej utrzymuje blokade lamus

Opublikowano

Napisz, że bez dowodów nie ma bana.

Wstaw nam ss'a jak możesz :-)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Gm napisal mi ze postac ktora rzekomo uzywala hackow zostala powiazana z moim glownym kontem tylko nie wiem czemu z glownym kontem na Negrosie skoro tamta postac, ktora zostala zablokowana za hacki jest na TBD po tym kiedy napisalem GM'owi o tym zeby przedstawil mi dodwody on odpisal cos takiego Zgodnie z informacją zawartą na stronie http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=4509571&highlight=#post4509571 wszystkie zgromadzone informacje i materiały na podstawie których konto zostało zablokowane są tylko do wglądu administracyjnego i nie mogą zostać okazane graczowi. 

więc nic mi nie przedstawił. Kiedy napisałem, ze skoro dowodów nie moze mi pokazac moje konto powinno zostac odblokowane, oraz skoro blokuja mi konto za niby jakies hacki to blokuje sie wszystkie konta na e-mailu a nie tylko jedno konto z kilku na tym e-mailu

Bana dostałem expiąc na Negrosie w v3 ,nagle mnie wywalilo kiedy chcialem sie ponownie zalogowac konto bylo juz zablokowane.

Odpowiedzi na temat tego, ze "nie ma dowodow nie ma blokady" nie dostalem..

Opublikowano

NIE POLECAM GRY METIN2 A JUZ SZCZEGÓLNIE SERWERÓW GLOBALNYCH,  W ODPOWIEDZI OD GM BYLO NAPISANE ZE KAZDA KOLEJNA PROBA ODWOLYWANIA SIE OD BLOKADY BEDZIE TRAKTOWANA JAKO SPAM I USUWANA AUTOMATYCZNIE !!!

Opublikowano

Wypisuj do nich ile wlezie.

Podkreślaj, że nie grałeś na hackach, i prosisz o unbana.

Dopisz, że podejrzewasz, że skoro nie ma dowodów itp. To ten ban został nadany przez „widzimisię” GMa.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Wypisuj do nich ile wlezie.

Podkreślaj, że nie grałeś na hackach, i prosisz o unbana.

Dopisz, że podejrzewasz, że skoro nie ma dowodów itp. To ten ban został nadany przez „widzimisię” GMa.

Tylko zeby nie pogorszył swojej sytuacji. Taki jest metin2.pl, niestety to już nie to co kiedyś.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

@xGall Sytuacji nie pogorszy ponieważ już dostał bana na wszystkie postacie wiec co mu zrobią. Top Tak jak ktoś wyżej pisał jedyne co możesz zrobić to pisać do nich jednak nie wiadomo czy cię odbanują. Ja na PL miałem bana za wh którego nigdy nie używałem. Pisali że powiazanie z cheaterem i wgl. Pisałem do nich, gdy się poddałem po 2 miesiącach napisali mi że to była pomyłka i mnie przepraszają xD

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Miałem podobną sytuację dostałem bana za powiązanie z botem i nie chcieli przedstawić żadnych dowodów najciekawsze jest to że napisali że moje konto zostało powiązane z nikiem który nie istenie i dokładnie taki sam ja miałem login, z całego e-maila można było zrozumieć tyle że moja postać jest powiązana z moim nickiem co nie ma sensu ... A to był shop więc osobiście z nikim nie handlował miał 1 lvl i tylko wystawiał shopa mam wrażenie że administracja metin2 robi sobie jakieś jaja albo są skończonymi idiotami, nie obrażając tych własciwych osób w zespole.

2hnxutd.jpg
Opublikowano

Polski metin to gówno sam dostałem banika BM 87lv za rzekome allegro ale dowodów ni chuja nawet wysyłali mnie do pisania do szwabów ale też bez powodzenia. Jednych odbanują drugich nie taka prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...