Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć rankedy, rangi, skiny i skrzynki?

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, właśnie zakupiłem sobie cs complete, co za tym idzie chciałbym zacząć grać w cs:go. Słyszałem, że są tu jakieś rankedy, rangi, skiny, skrzynki itp. Czy mógłby mi ktoś opisać wymienione wcześniej rzeczy ( jak zagrać, jak zdobyć, co to daje itp.)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Rankedy (potocznie nazywane zazwyczaj mixami), czyli gry turniejowe, nabijają rangi (tak samo jak np. w LoLu) , jeżeli grasz dobrze przez kilka meczy dobrze - awansujesz, źle -spadasz. Oto one :

8468814061570861109143.jpg

Bardzo dużo przedmiotów może wydropić (na koniec rundy, podczas pokazywania tablicy wyników) ci podczas gry są to skrzynie i tańsze skinySkrzynie służą do ich otwierania za pomocą kluczy, które można kupić za prawdziwe pieniądze (aktualnie 1,79€), a następnie wypadają z niej skiny, które służa do lansu i SWAGU :D.

Opublikowano

Po 10 rozegranych meczach turniejowych pokaże ci się ranga, jak wygrasz 10 z rzędu możesz liczyć na awans nawet na master guardian, bądź i wyżej, zależnie od twoich wyników, a jeśli chodzi o drop to możesz zarówno grać na serwerach społeczności, ffa, bądź też dużo leci właśnie w turniejach, tylko że tak z 40 min to zajmie ;) Powodzonka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...