Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GGWP EASY

xMedzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale nie mają mózgu? 

Zagraj sobie na nowym trybie np. na tobie jak natrafisz na veigara + fiddla to już możesz dać surrender.

Veigar stun + swoje w 3x w potem fiddle e,q, i jeszcze potrójne leczenie..

Opublikowano

@NetherSky_ po co wdawać sie w walki? Jak idziesz sobie ulicą sapiesz do grupy dresów? Trzeba być idiotą żeby probować sie z nimi bić w grupie. Trafiłem na coś gorszego- lux ez annie wu i veigar. Do 35min grasz defa z małym sp później sie dzielicie, robisz jungle, na 1lvlu smoka i gg

PS surender dają noby :)

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Zagraj sobie na nowym trybie np. na tobie jak natrafisz na veigara + fiddla to już możesz dać surrender.

Veigar stun + swoje w 3x w potem fiddle e,q, i jeszcze potrójne leczenie..

To naucz się grać. xD

Ja jakoś wszystkie 3 poziomy trudności przeszedłem za pierwszym razem, każdy z bardzo pozytywnym wynikiem. To nadal TYLKO boty ;)

­azYIWDl.png

Opublikowano

@NetherSky_ po co wdawać sie w walki? Jak idziesz sobie ulicą sapiesz do grupy dresów? Trzeba być idiotą żeby probować sie z nimi bić w grupie. Trafiłem na coś gorszego- lux ez annie wu i veigar. Do 35min grasz defa z małym sp później sie dzielicie, robisz jungle, na 1lvlu smoka i gg

PS surender dają noby :)

Chodze chodnikiem ;x

To naucz się grać. xD

Ja jakoś wszystkie 3 poziomy trudności przeszedłem za pierwszym razem, każdy z bardzo pozytywnym wynikiem. To nadal TYLKO boty ;)

Ok idź na ten nowy tryb 3vs5.

Większość bo zobaczeniu ich skili pisze "Bots op" po czym po ok. po 5 dednięciu - WYJŚCIE

Opublikowano

W Tych grach wystarczy mieć 3 tankow i 2 adc żeby wygrać : D

Shengoto pedau.

Opublikowano

te boty do dalej boty, sa strasznie glupie,  to ze maja dodatki na skillach nie oznacza ze sa superowe. Nie sila, a technika, a boty nie maja techniki.

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...