Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Paczki pluginów ! WAZNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam paczki plugninow cos jakby z drollecasterworld chcialbym zrobic taki serwer tylko bez modow albo na innej paczce modefikacji. Czy jest jakas paczka plugniow lub cos podobnego do paczki z drollercasterworld. a jak nie ma moglby mi ktos ja stworzyc. Ponieważ szybko potrzebuje na serwer. (Jakby co z rangami: Wlasciciel HeadAdmin Admin JuniorAdmin Moderator KidMod Svip Vip Youtuber gracz).

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Stary, nikt ci za darmo nie zrobi, musiałbyś kogoś zatrudnić.

Co do drollercaster, tam jest wl, i tylko youtuberzy grają więc... marne szanse poznania pluginów ;D

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Rainbow Sheep
Call Of Duty
Portal Stick
Mob Diguise
Explosion Creator
Cannons

MagicCarpet

Super Spleef

Proszę :D

Pomogłem? Daj like, to nic nie kosztuje, ty nic nie tracisz :)

Opublikowano

Chodzi ci o to że chciałbyś zastąpić mody na pluginy? Jeżeli ci o to chodzi to zbytnio się nie da ponieważ pluginy nie dodają nowych tekstur chyba że zrobisz sobie własny txtpack, a pluginy możesz wgrać takie jak @1361622928-U485574.pngMMaker na górze podał :P

Opublikowano

Początkujący gracz zapatrzony w nowych graczy na DW lub KM jak kto woli ... Serwera za darmo nie zrobisz dodatkowo na taką paczke potrzebna jest dobra maszyna a nie 40 slotów i 1Gb ramu:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...