Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2600 zł

Matios212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę z prośbą o złożenie mi komputera, lecz nie chodzi o to, że mam już części, tylko jakie części wybrać. Mój budżet to 2600 zł max 3000 zł. Komputer ma być przeznaczony do gier, tak żeby najnowsze tytułu chodziły co najmniej na średnich ustawieniach graficznych. 

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;)

Opublikowano

Wszystko pięknie tylko karta graficzna troszku droga, wolałbym, żeby trochę pieniędzy zostało na akcesoria, ponieważ mój budżet to max 3000 zł, a jak tam wyżej napisałeś to 2956 zł i starczy mi tylko 44 zł, więc nic ciekawego sobie nie dokupie. Nie znam się na komputerach, lecz moja propozycja jest taka : 

http://www.komputronik.pl/product/167975/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/GeForce_GTX_660_Asus_2GB_DVI_HDM_DP_PCI_E_OC_z_NVIDIA_GeForce_Experience_trade_.html

Opublikowano

Napisałeś 3000 zł max za części do komputera, czyli ja zrozumiałem że na samą jednostkę możesz tyle przeznaczyć. Propozycja twoja jest dobra, jednak proponuje 20 zł drożej http://www.esc.pl/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=57504 nowsza konstrukcja od tego gtxa, będzie trochę wydajniej i ten radek ma mniejsze zapotrzebowanie na energię.

Opublikowano

Chyba kolego nie przeczytałeś pierwszego postu, autor napisał jasno i wyraźnie że chce na płycie Gigabyte GA-B85-HD3.

W którym niby miejscu? Bo przeczytałem parę razy pierwszy post i jakoś żadnej informacji o chęci wyboru takiej płyty nie widzę.

Autorze. A jakie konkretnie peryferia potrzebujesz? To może coś się poleci i ewentualnie da się wrzucić więcej w sprzęt.

Opublikowano

W którym niby miejscu? Bo przeczytałem parę razy pierwszy post i jakoś żadnej informacji o chęci wyboru takiej płyty nie widzę.

Autorze. A jakie konkretnie peryferia potrzebujesz? To może coś się poleci i ewentualnie da się wrzucić więcej w sprzęt.

Dobra, widzę że pomyliło mi się z innym tematem :P W takim propozycja @piterr3 też bardzo dobra, wydajniejsza karta graficzna z zmiana na budżetową mobo, napęd to myślę że i tak obojętnie, ale lg zbiera dużo dobrych opinii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...