Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie PS3

elemental5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Mam możliwość zamiany mojej 3miesiecznej w stanie idealnym itp gwarancja 21miesiecy PS vity za PS3 60gb Fat. Używana.

Fat ma około 2 lata i nie ma gwarancji. Mówi że mu sie kurzyła w szafie. On nie ma zadnych kabli ani niczego nawet kartonu do tego ps3. Mówi ze kupi mi kable i nieoryginalnego pada. No ale kurde, słyszałem ze te ps3 to awaryjne ponoć jakieś ylod? 

No to tak: On mi dorzuca tego pada http://olx.pl/oferta/bezprzewodowy-pad-dual-shock-ps3-pc-nowy-CID99-ID6nZoZ.html#3fe2e083de i te kable http://olx.pl/oferta/kabel-playstation-1-2-3-4-ps-1-2-3-4-CID99-ID5AjCR.html#4d36712327

no i pytanie czy warto?? Nawet zadnych gier nie dorzuca. Aha i moja vita ma 3 miesiace i 3 gry. Dzieki za info z gury.

Aha i mam jezcze jedno pytanie. Bo mam dekoder orange do telewizji i stary telewizor do którego wchodzi taki wielki szeroki kabel i kable chinch. No i z dekodera mam wyjście hdmi. I czy moge podłączyć ps3 do dekodera za pomocą HDMI a dekoder do tv?

Opublikowano

Moim zdaniem się nie opłaca, ten model jest albo z listopada 2006 albo z marca 2007. Obstawiam, że to model z serii CECHCxx, którego jedynym plusem jest wbudowany emulator gier PS2.

Te modele są podatne na awarie oraz są tańsze niż sama Vita... w dodatku ten pad nie jest licencjonowany, może działać z konsolą a nie musi :)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dzieki. A moglbys cos polecic jakąś konsolę którą wyrwałbym najlepiej jeszcze na gwarancji (chodzi mi o model np slim 120gb 2004 ale mozesz podać link gdzie ktos chce sie zamienic) za tę moją vitę?

tylko zeby mi sie opłącało i najlepiej z oryginalnym padem i chociaż 1 grą

///nie podajemy linków do własnych aukcji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...