Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 - info

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Tutaj ss dla tych, którzy uważają, że administracja całkowicie olała serwer:

120ttvb.png

Administracja nie olała serwera. Wręcz przeciwnie - z tego co wiem, forum i strona są tworzone na nowo, a na serwerze ciągle czuwają admini. Dowodem jest ten ss. Takich sytuacji było więcej, sam byłem świadkiem kilku banów od początku wakacji. Zachęcam do dyskusji na ten temat :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Uwaga!!! Od jakiegoś miesiąca nie działało forum (xenoxmt2). 15.07.2014 oficjalnie otrzymaliśmy link do nowego forum :D łapajcie:

http://188.165.223.58/forum/

Jeśli to "reklama", to proszę moderatorów o usunięcie linka.

@Edit

Po przeglądaniu forum przez 10 minut stwierdzam, że w porównaniu do starego forum, poziom inteligencji użytkowników spadł z 8/10 do 1/10 oraz wygląd forum z 9/10 do 2/10. 1 tutorial, kilka bezsensownych tematów i 0 śladów administracji... W porównaniu do starego forum TOTALNE DNO !!!

@Edit

Został utworzony nowy dział, jednak admini coś robią

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...