Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin-kilka pytań o znaki

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam 5 znaków, i kilka pytań ;p

1.Które znaki najbardziej opłaca się maksować?Obecnie mam tak:

Aaard:Poziom 3

Igni:Poziom 3

Quen:Poziom 3

Yrden-poziom 1

Aksji-poziom 3

I które dalej maksować?

2.Na jakie stworzenia działa znak aksji, a na jakie nie?

3.Znak aksji-czy jak będzie bardziej wymaksowany zwiększa się szansa zauroczenia?Bo jak mam np. zabójcę to czasami da się zauroczyć a czasami nie

4.Znak quen-czy to normalne że podczas gdy jest aktywny blokuje tylko część obrażeń(tzn. walcze z berserkerem scoia'tel i jak odpale quen to zamiast np. 20 obrażeń jedzie 8 a znak jest wciąż aktywny

5.Wszystkie znaki-natężenie znaku co to dokładnie znaczy? :P

Z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

1.Ja zawsze maxuje Igni, chyba że idziesz w szermierkę to Quen :)

2. Nwm

3. Tak

4. Tak może blokować tylko część obrażeń

5. Natężenie znaku. Hm chyba zwiększa efekt znaku :)

41069220629921990309.jpg

Akutalnie gram: SF Game, Unlimited Ninja, CorelisMT2, NFS: Most Wanted :D

Opublikowano

Dobra, kolejny zestaw pytań :D

1.Co to jest efekt strach?Bo gdy przytrzymam znak axii to podobno wywołuje strach, jednak ja nie wyczuwam różnicy w walce.

2.Znak aard- powoduje powalenie, ale gdy walczę z salamandrami pod koniec aktu 3, to gdy powalę wroga nie mogę go zabić jednym ciosem, gdyż ten momentalnie wstaje.Jedynie na 1 hita mogę go zabić gdy jest ogłuszony.Dlaczego tak jest?Gdy powalę np, utopca to zabijam go na hita, tak samo kikimory(nie muszą być ogłuszone)

3.Czy to normalne, że gdy przytrzymam znak quen trwa on krócej niż bez przytrzymywania?

Z góry dzięki za odpowiedzi :P

P.S sorry, że zadaję takie głupie pytania, ale jestem początkujący w wiedźminie i tak nie do końca wszystko rozumiem :)

Opublikowano

2 zestaw pytań :

1.Strach to znaczy ze ten kto dostanie ze znaku ten będzie miał "strach" na sobie to znaczy ze się ciebie boi i odchodzi ale po chwili jest normalny. To nie działa za każdym razem.

2.Ja ulepszałem znak Ignite dlatego nie używałem aard ale wydaje mi się że po prostu musisz ich zabić w zawarciu mogąc sobie pomóc znakami ale nie możesz zabić ich na jeden cios.(Ignite najlepszy znak w 1 częsci. Aard jest najlepszy tylko na akt 1)

3.Nie

1 i 2 pytanie odpowiadałem pod wiedźmin 1 

3 pod wiedźmin 2 bo wydaje mi się że w 1 nie było quen (Grałęm dawno temu :)

Opublikowano

Siemka.Mam 5 znaków, i kilka pytań ;p

1.Które znaki najbardziej opłaca się maksować?Obecnie mam tak:

Aaard:Poziom 3

Igni:Poziom 3

Quen:Poziom 3

Yrden-poziom 1

Aksji-poziom 3

I które dalej maksować?

2.Na jakie stworzenia działa znak aksji, a na jakie nie?

3.Znak aksji-czy jak będzie bardziej wymaksowany zwiększa się szansa zauroczenia?Bo jak mam np. zabójcę to czasami da się zauroczyć a czasami nie

4.Znak quen-czy to normalne że podczas gdy jest aktywny blokuje tylko część obrażeń(tzn. walcze z berserkerem scoia'tel i jak odpale quen to zamiast np. 20 obrażeń jedzie 8 a znak jest wciąż aktywny

5.Wszystkie znaki-natężenie znaku co to dokładnie znaczy? :P

Z góry dzięki za odpowiedzi

1.Tak

2.Tak

3.Tak

4.Tak.

5. Nie pamietam.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...