Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przed Smak Nowej Aktualizacji

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki sam sniper jest W BATTLEFIELD2 więc udał się twórcą Battlefielda2 :P. Tak te postacie nie będą w 100% takie same w naszym WR, na pewno coś zmienią w nich.

snikersproject1.png
Opublikowano

tak pewno cos zmienią ..

ten sniper .. to jak głębiej to .. źle go zrobili w koreanie .

np na ohara , lepiej grać w deb bo ma żółty kamuflasz

a NIU ,. na środku pustyni w zielonym od razu cię zobaczą :P

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

a za jakiś rok może dwa będzie coś takiego jak "War Rock 2"

niestety nie wiem gdzie to czytałem i nie dam linka ;d

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

no spox że z innej strony .,.

ale ile razy mam pisać że ty to mogłeś wstawić ?

lecz ci się nie chciało .

Po prostu miałem chęci .

A tak połowa forumowiczów nie wiedziała

o tym .. i nie spamuj ciągle z tym samym

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Gdyby tego nie wstawił^^ to byś do dopiero się dowiedział tydzień przed tym"new update"

snikersproject1.png
Opublikowano

cieszcie się że wogóle wstawił

bo ci co piszą że zlechowane to nic nie robią

tylko spamują

tzreba było wstawić i było by po problemie a krytykować każdy umie ale robić już nie (bo po co)

zrobi ktoś inny a my go skrytykujemy taki jest wasz tok myślenia

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Omg all co pytają czy bedzie members only to na pewno bedzie,bo jak by mogli zarobić?

Dla nich wpierw są pieniądze potem gra...

Opublikowano

Nie przeszkadza w żadnym wypadku to, że jest to z innej strony. warrock.com.pl to oficjalny polski support tej gry, więc nie widzę problemu. Dzięki za newsa, dobrze, że go opublikowałeś.

Aha właśnie. Retaili już w ogóle nie będzie. K2 opublikowało informację, że nie przywróci więcej retaili do sklepów nawet z pudełkową wersją gry. Także jeśli ktoś nie zdążył wcześniej to przykro mi...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Gdyby tego nie wstawił^^ to byś do dopiero się dowiedział tydzień przed tym"new update"

dzieciaczku drogie przeglądam wszystkie fora codziennie więc wiedziałem napewno 1 niż ty i twój kolega replite13 kopiując to mógł chociaz napisać

Nowy patch przyniesie

-to i to

-to i to

- i to

takie trudne było mi się nie chciało i tyle mam inne problemy to on chce się wykazać kopiowaniem z innego forum'

// M@niek: Opanuj się. Jeśli ci się coś nie podoba to wyjdź. Od decydowania co na forum wolno, a co nie nie jesteś ty, więc skończ proszę.

niczym nie złamałem regulaminu "sam sobie wyjdz forum jest publiczne"

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

TikTakPanTikTak ja nie chodzę po forach jak Ty więc mi się to przydało i innym na pewno też. Jak masz jakieś problemy to przykro mi. Nie płacz ;(

snikersproject1.png
Opublikowano

W przyszłym miesiącu, a dokładniej pod koniec kwietnia, najpóźniej na początku maja do gry zostanie wprowadzony system strojów. Zmieniały będą one nie tylko wygląd postaci, ale także zdolności bojowe danego gracza. Każdy element ekwipunku będzie miał swoje zalety i wady, np. zbroja dłużej broni cię przed kulami nieprzyjaciela, ale za to spowalnia twój bieg. Dla każdej profesji będą przeznaczone inne "ubranka". Ponadto K2 obiecuje, że 90% elementów ekwipunku będzie do kupienia za dinary, nie za prawdziwe pieniądze.

Jako ciekawostkę można podać, że w USA planowane jest wydanie w sklepach gry War Rock: Clan Warfare (rozszerzenie WR, w Europie jako update), w postaci podobnej do tej sprzed kilku lat, czyli znów będą w sprzedaży retaile.

Drugą ciekawą informacją jest fakt, iż Dream Execution pracuje nad silnikiem Jindo 2, na którym opierać się będzie WarRock 2, przy czym autorzy zaznaczają, że do zakończenia projektu jeszcze dużo brakuje.

Macie jeszcze film ... z Koreana ,., (Tylko się☻ nie podniecać na widok medica :D )

Dzięki za info masz + i 5* :D:D:D:

Medyczka nice laska ;]

a Sniper to jakieś Yeti xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mnie sie podoba, ale czy platne bronie mozna bedzie kupic za dinary?

jeszcze 1, a czy po update to beda dzialac stare konta? czy to bedziesz trzeba sciagac nowa instalke i sie na nowo zarejestrowac?

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

up będą działały stare konta

będzie to taki duży update jak np chapter 2:)

hmm tego co do broni nie wiadomo do końca ;p

ale rqaczej nie będzie wszystko za free bo na czymś k2 musi zarabiać ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...