Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam mam pewny problem....

Tibia1386

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie własnego ots. SIlnik to the forgotten pod 8.62.

Mam już wszystko zrobione baze danych , ip z Hamachi i accMakera. I pojawia sie taki bład, zaprosilem kolege zeby zobaczyl moj ots polaczyl sie z hamachi i wpisal w ip changer dobre ip. I probuje sie zalogowac i nie moze czeka czeka , i nagle wyskakuje error 100060. A jak chce wejsc znowu na strone przez IP ktore jest podane z hamachi wyskuje mu zeby wpisal nazwe. A wszystkie porty mam odblokowane.

PS: odblokowuje przez zapore systemu nie przez router bo nie znam hasła.

POZDRAWIAM I PROSZE O POMOC

Opublikowano

Robie własnego ots. SIlnik to the forgotten pod 8.62.

Mam już wszystko zrobione baze danych , ip z Hamachi i accMakera. I pojawia sie taki bład, zaprosilem kolege zeby zobaczyl moj ots polaczyl sie z hamachi i wpisal w ip changer dobre ip. I probuje sie zalogowac i nie moze czeka czeka , i nagle wyskakuje error 100060. A jak chce wejsc znowu na strone przez IP ktore jest podane z hamachi wyskuje mu zeby wpisal nazwe. A wszystkie porty mam odblokowane.

PS: odblokowuje przez zapore systemu nie przez router bo nie znam hasła.

POZDRAWIAM I PROSZE O POMOC

jak nie znasz hasła do routera? defaultowe to admin/admin

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie znam :/ jak wchodzę w zaporę systemu to odblokowalem porty. Probowalem hasła tego co jest na routerze i nie działa. Pomocy mi chodzi o to zeby ktoś mi pomógł z ots zeby ktoś się zalogował.

Opublikowano

Nie znam :/ jak wchodzę w zaporę systemu to odblokowalem porty. Probowalem hasła tego co jest na routerze i nie działa. Pomocy mi chodzi o to zeby ktoś mi pomógł z ots zeby ktoś się zalogował.

Ale bez odblokowanych portów w routerze nic nie zrobimy.

Spróbuj zrobić twardy reset routera.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nigdy nie robiłem hard-resetu. Ponieważ nie wiem co się tam wpisuje i wgl jstem w tym zielony. A porty odblokowalem przez zaporę systemu. Lecz nie pomoglo

Opublikowano

Nigdy nie robiłem hard-resetu. Ponieważ nie wiem co się tam wpisuje i wgl jstem w tym zielony. A porty odblokowalem przez zaporę systemu. Lecz nie pomoglo

Więc zapraszam do google>Jak zrobić hard reset? Zapora nic nie pomoże gdyż Ty masz router i to wina routera, jeżeli nie znasz hasła do routera to MUSISZ zrobić hard reset, inaczej nie postawisz ots.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...