Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft zyczu ma keyloggera?

XxSelixxX

Minecraft zyczu ma keyloggera?  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Minecraft zyczu ma keyloggera?

• Tak
      13
    • Nie
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma,to sa brednie osob z Premium ktore zobaczyly ze osoby z zyczem moga miec skina(wymagany launcher zeby zobaczyc innych skiny)

graphic.png

Opublikowano

Miał keykoggera i raczej wątpię by zrezygnował jego używanie. Poza tym jest nie bezpieczny dla komputera.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Nie ma.

To jakaś idiotyczna bajka. Niby co Zyczu miałby kraść za pomocą tego keyloggera? Nicki waszych kont na serwerach?

Tam nawet nie ma gdzie podać hasła do premium. A jak ktoś ma premium to wątpię, żeby grał na launcherze NP.

Opublikowano

Nie, zyczu nie posiada keyloggera. Są to objawy niektórych osób które rozpoczęły taką plotkę...

Opublikowano

Miał keykoggera i raczej wątpię by zrezygnował jego używanie. Poza tym jest nie bezpieczny dla komputera.

Jak życzu ma keylogera to ja jestem babcia gienia...

Życzu nie ma Keyloggera, i nie ma tam nic szkodliwego, gdyby miał keyloggera to by już dawno te kilka/kilkanaście tysięcy osób które z tego launchera korzystają nie mieli by premium.

Opublikowano

Launcher jest dla osób non-premium, i niby jak miałby wykradać hasła osobom premium? NIe ma tak okienka na hasło, i nawet się nie łączy z bazą użytkowników (graczy) postawioną przez Mojang do weryfikacji premium. A poza tym "kradzież" passów do kont na multiplayer wymaga większej ingerencji w Javę i Minecraft, bo launcher uruchamia tylko kilka i plików, a potem go już nie używamy.

Jakoś tu pusto...

Opublikowano

Launcher jest dla osób non-premium, i niby jak miałby wykradać hasła osobom premium? NIe ma tak okienka na hasło, i nawet się nie łączy z bazą użytkowników (graczy) postawioną przez Mojang do weryfikacji premium. A poza tym "kradzież" passów do kont na multiplayer wymaga większej ingerencji w Javę i Minecraft, bo launcher uruchamia tylko kilka i plików, a potem go już nie używamy.

Co odpala, tego się nie dowiesz, ale keylogger może występować pod dowolnym procesem, a także podszywać się np. pod antivirus, wiec jak już go "złapiesz" to łatwo go nie nakryjesz.

✐ Jeśli pomogłem daj like'a! 

Opublikowano

Wy wiecie jak wyglada key logger? Nie trzeba hasla podawac a lada niemacie dostepu np do skype..

Kiedys byl keylogger, ale sprawa prawie trafila na policje, poniewaz jeden znajomy stracil nagle dostep do wszystkiego przez ten launcher. Napisal prywatna wiadomosc mailem do zycza i usunal to

Opublikowano

Ludzie naprawdę... Ogarnijcie się. Ten launcher na 1023021030% nie ma keylogera. 
Jeśli sracie jest milion innych paczek. Używam go od dłuższego czasu i nic nie ma wszystkie hasła nadal są u mnie...
Bosh było tyle tematów a nadal kupa w gaciach -.-

Opublikowano

Napiszę jedno ! ;) ( Nie chciałem obrazić nikogo ) . 

9135814056692581010629.jpg

@Temat

Launcher Minecraft by Zyczu nie ma i nie będzie miał KEYLOGGERA ! Temat do zamknięcia ...

//Edit

Co oznacza słowo " KeyLogger "

Keyloggery programowe
Programy te działają na zasadzie przejęcia kontroli nad procedurami systemu operacyjnego służącymi do obsługi klawiatury. Dzięki takim zabiegom mogą przechwytywać komunikaty o wciśniętych klawiszach. Zaawansowane keyloggery mogą posiadać ponadto takie funkcje jak:

przechwytywanie zrzutów ekranu.
wysyłanie logów i zrzutów na e-mail lub serwer ftp.
pobieranie informacji o aktywnych oknach i programach.
chroniące przed wykryciem poprzez:
ukrywanie się na liście programów uruchamianych na starcie systemu.
ukrywanie się w menadżerze zadań.
ukrywanie i szyfrowanie pliku gdzie zapisywane są logi.
szyfrowanie połączenia z serwerem.

Opublikowano

Wy wiecie jak wyglada key logger? Nie trzeba hasla podawac a lada niemacie dostepu np do skype..

Kiedys byl keylogger, ale sprawa prawie trafila na policje, poniewaz jeden znajomy stracil nagle dostep do wszystkiego przez ten launcher. Napisal prywatna wiadomosc mailem do zycza i usunal to

A w tej bajce były jednorożce albo smoki?

@top

Nigdy nie miał key loggera z tego co pamiętam to była afera o fragment kodu służącego do autoryzacji na jego serwerach i tyle.

Opublikowano

Raczej nie. Na co mu np. hasło jakiegoś Administratora wielkiego serwera (o ile administrator ten korzysta z  jego minecraft). Może zgarnie hasło, lecz mądry administrator na hosting ma inny nick lub hasło. Więc może sobie i tak zmienić hasło. Ponadto wątpię aby chciało mu się sprawdzać setki haseł aby znaleźć to jedno które szukał...

Q7UQgWE.png

Opublikowano

W ogóle to jakie zadanie miałby dawać ten keylogger? Wykradanie haseł na serwerach?:lol:

Opublikowano

W ogóle to jakie zadanie miałby dawać ten keylogger? Wykradanie haseł na serwerach?:lol:

"Zadanie miałby dawać?" Raczej " Jakie zadanie powinien wypełniać"

Keylogger jest wykorzystywany do szpiegostwa, kradzieży kont na stronach i skrzynkach pocztowych.

Opublikowano

"Zadanie miałby dawać?" Raczej " Jakie zadanie powinien wypełniać"

Keylogger jest wykorzystywany do szpiegostwa, kradzieży kont na stronach i skrzynkach pocztowych.

Wiem co robi, ale co im da właśnie wykradanie haseł skoro w takiego minecrafta by zyczu gra 80% młodych dzieci >12

Wykradnie hasło do meila, do stron? Heh

Opublikowano

Wiem co robi, ale co im da właśnie wykradanie haseł skoro w takiego minecrafta by zyczu gra 80% młodych dzieci >12

Wykradnie hasło do meila, do stron? Heh

Oj znajdą się też tacy po 18 lat.

Im można zawsze coś ukraść, np passy do kont bankowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...