Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące wbijania ND

pajeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, mam kilka pytań.

Czy opłaca się zrobić 7 nupków na nd i nd wymienić na 2 pudla sp? Ile będzie zysku z tych pudeł? I czy ten zysk wystarczy mi na wk+9?

Opublikowano

7*30=210

210 nd to będzie 50 ancków czyli 21.5kk, przy obecnej cenie 430k, gdyby ich cena spadła to następną najbardziej opłacalną rzeczą teraz będą pudła po 8.9kk.

Opublikowano

Najlepszy,darmowy zarobek w NT.

Czyli się opłaca, jeśli nie chcesz wydawać zł na grę.

Lub poczekać do 06.08.2014r. bodajże i zarobić na evencie letnim.

Opublikowano

@Adrain90

Wcale nie najlepszy darmowy zarobek . Tyle pieniedzy to grosiki liczac to , ze bijesz po 8-12 h dziennie. Rownie dobrze w tym czasie mozna zrobic 4 h na glacy ~ 2 kk , do tego 6h cp 73 I masz okolo 6-8 kk . Jak ktos potrafi bez oszustw < bo tamten hack juz nie dziala > robic miniland to zarabia kolejne 1-5 kk dziennie , do tego w nocy mozna dropic piorka i zarobic kolejne 800 k

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@navendoston

No dobra, rzeczywiście zapomniałem o glacy ostatnio sam na niej zarabiałem = D

W sumie to na glacy ja w jeden dzień wydarłem 3kk za bug z cp, ale można zarobić więcej, gdy masz więcej konto +36, bo tam po 3-4 h bodajże nie można dropić już itemków, a tak to na drugiego chara i robisz

Opublikowano

Jak tak liczyć to 1 nupka zrobisz min w  6-7h, czyli 3 nupki w około 20. Dostaniesz za to (jak kupisz pudło) ~9kk. 

W ciągu 10 min można drapnąć piórek za ~100k.  W 1h daje to 600k, a w 20h 12kk. Więc teoretycznie dropienie piórek to około 3kk więcej na każdym pudle :p

sig2@502626738-MichciuGT@eu@24@1@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...