Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak wiem że mnie zwyzywacie że jestem cebulakiem itd.Próbowałem swoich sił ale nie znalazłem.Mam prosbę ktos mógł by podać mi na pw linka do strony orginalnego EnforceVip?

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

enforce vip nie działa. zrozum to i daj sobie z tym spokój. spudgiego TY nie pokonasz

Nie działa, na pw pisałes coś innego, spoczko :)

Opublikowano

.

596a474aaa2be_post-1207083-14055781630357_thumb.jpg

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

jedni mowia ze enforce nie dziala inni ze im dziala ale nikt nie chce podac linka ani sposobu.

moim zdaniem jesli enforce by dzialalo to ktos zaraz by stworzyl temat z dzialajacym 

Age is just a number :)

Opublikowano

jedni mowia ze enforce nie dziala inni ze im dziala ale nikt nie chce podac linka ani sposobu.

moim zdaniem jesli enforce by dzialalo to ktos zaraz by stworzyl temat z dzialajacym 

Ale wiesz, ludzie którzy twierdzą że to działa nie chcą rozdać bo zaraz łatki będą mimo że ma to pełno wietnamców

Opublikowano

jest lepszy sposób za free. hmmm na pw nie odpowiadam.

podpowiedź - 4.11

Na początku piszesz że EnforceVip nie działa a teraz tak piszesz wtf?

TO CO ZOSTAŁO PACZANE.NIGDY NIE ZOSTANIE ODPACZANE.

Opublikowano

@razerkrait

Znalazłem oryginalny EnforceVip, został zaktualizowany do 4.12, ale został zapłacony. Jeśli człowiek może kupić go i podzielić się nim z innymi.

Oto link http://bolscript.com/threads/163-auto-install-enforvip-huynk.bs

Juz to widzialem, 1001 golda trza na to miec tych Wietnamskich coinsow.

jest lepszy sposób za free. hmmm na pw nie odpowiadam.

podpowiedź - 4.11

Zmienic lol.exe na 4.11

Na początku piszesz że EnforceVip nie działa a teraz tak piszesz wtf?

Nie dziala aktualnie na patch 4.12

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ok, kolejna podpowiedz

niech osoba która ma vipa wypróbuje a napewno coś w niej się zmieni, może akurat zrozumie zasade erroru enforce

hmmm. mamy sobie konto na BoLu (nie enforce)

logujemy się, gramy itd.

kiedy odłączymy łącze od komputera i uruchomimy BoLa wyskoczy nam pewien error i BoL nie zostanie uruchomiony aż do momentu gdy nie podłączymy neta

hmmm, co wspólnego ma enforce i właśnie ten error? kombinujcie :)

rbd2t1.png

Opublikowano

ok, kolejna podpowiedz

niech osoba która ma vipa wypróbuje a napewno coś w niej się zmieni, może akurat zrozumie zasade erroru enforce

logujemy się, gramy itd.

kiedy odłączymy łącze od komputera i uruchomimy BoLa wyskoczy nam pewien error i BoL nie zostanie uruchomiony aż do momentu gdy nie podłączymy neta

Weź powiedz nie pierdol, bo do jutra to z 30 takich tematow bedzie

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

ok, kolejna podpowiedz

logujemy się, gramy itd.

Zgaduje, ze nie moze sie polaczyc z Serwerami... Dodam, ze zostaje wylogowany.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Weź powiedz nie pierdol, bo do jutra to z 30 takich tematow bedzie

to jest tak proste do zfixowania że spudgy jak to zauważy zfixuje to w 2min. dlatego maja to tylko 4 osoby. i to nie brain.lua

to po prostu brain

Zgaduje, ze nie moze sie polaczyc z Serwerami... Dodam, ze zostaje wylogowany.

więc teraz pomyśl jak zfixować to w enforce

rozwiązanie jest bardzo blisko :)

rbd2t1.png

Opublikowano

to jest tak proste do zfixowania że spudgy jak to zauważy zfixuje to w 2min. dlatego maja to tylko 4 osoby. i to nie brain.lua

to po prostu brain

Auth system teraz nie pozwala na Inject DLL Vipa, a metoda, ze " jest osoba ktora ma vipa i moze cos zmieni " Kojarzy mi sie wlasnie ze starym sposobem na Injectowanie.

Podasz loginy tych 4 osob ? 

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Auth system teraz nie pozwala na Inject DLL Vipa, a metoda, ze " jest osoba ktora ma vipa i moze cos zmieni " Kojarzy mi sie wlasnie ze starym sposobem na Injectowanie.

Podasz loginy tych 4 osob ?

3 osoby + ja. oni sa obcykani ale nickow nie podam

hmm wiedze masz bo wiesz ze auth blokuje dll. wiec teraz tak. musisz zrobić coś aby auth nie blokował. jak myślisz, można to zrobić ? ja Ci powiem że można. to jest dosyć proste. powinieneś na to wpaść robiąc wszystko od nowa, tak jakbyś od nowa instalował enforce. bądź skupiony a będzie Ci dane ;)

rbd2t1.png

Opublikowano

3 + ty? marcoly,heheszek czy jak mu tam i ktoś jeszcze. jeśli oni tego nie mają to to k***a nie istnieje ;)

Opublikowano

3 + ty? marcoly,heheszek czy jak mu tam i ktoś jeszcze. jeśli oni tego nie mają to to k***a nie istnieje ;)

Mistejk jeszcze, tylko on na wakacjach wiec nie wiadomo xD

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

ja to mam, działa (jeszcze xD). spadam z kompa, będę pisał kolejne podpowiedzi z fona.

hmmm. localhost - to jest ważne

rbd2t1.png

Opublikowano

3 osoby + ja. oni sa obcykani ale nickow nie podam

hmm wiedze masz bo wiesz ze auth blokuje dll. wiec teraz tak. musisz zrobić coś aby auth nie blokował. jak myślisz, można to zrobić ? ja Ci powiem że można. to jest dosyć proste. powinieneś na to wpaść robiąc wszystko od nowa, tak jakbyś od nowa instalował enforce. bądź skupiony a będzie Ci dane ;)

Challenge accepted, jesli cos pojdzie nie tak, spytam sie moze dostane nastepna wskazowke, moze czegos sie dowiem. ( Oczywiscie nie wykluczam, ze to troll ale mam czas wiec moge sie pobawic )

ja to mam, działa (jeszcze xD). spadam z kompa, będę pisał kolejne podpowiedzi z fona.

hmmm. localhost - to jest ważne

Localhosta musze zmienic na inne ip? Takie ktore omija Auth System? Czy moze, musze tam wprowadzic ip do oryginalnego botoflegends.

Btw. Zauwazylem, ze jak teraz sie otwiera Enforcevip to nie musze potwierdzac ( *Otworz jako administrator* ) Moze miec to cos zwiazanego z tym.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Mistejk jeszcze, tylko on na wakacjach wiec nie wiadomo xD

no niestety nie moja ekipa ;) ostatni którego stamtąd miałem na friend listach itd został usunięty bo wkurwiał ucho a raczej oko... nieważne polecam szukać u nich bo zawsze są pierwsi... a raczej marcoly bo cała reszta jedzie na jego wiedzy i ogarze w tym temacie.

Opublikowano

Challenge accepted, jesli cos pojdzie nie tak, spytam sie moze dostane nastepna wskazowke, moze czegos sie dowiem. ( Oczywiscie nie wykluczam, ze to troll ale mam czas wiec moge sie pobawic )

Myślę że to nie troll bo on jest spoko, sam próbuję to rozkminić ale na razie brak efektu

Opublikowano

Może nie trzeba przekierowywać autha, skoro ich auth wymaga połączenia to nie powinniśmy przekierowywać dns. Tak mi sie wydaje.

Deadboy

Opublikowano

Localhosta musze zmienic na inne ip? Takie ktore omija Auth System? Czy moze, musze tam wprowadzic ip do oryginalnego botoflegends.

bardziej chodzi o przekierowanie auth systemu na localhosta. :)

Może nie trzeba przekierowywać autha, skoro ich auth wymaga połączenia to nie powinniśmy przekierowywać dns. Tak mi sie wydaje.

jeśli nie przekierujemy dns to nasz enforce będzie łączył się z studio bola więc nici z ominięcia autha

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...