Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dziewczyna

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj byłem na spotkaniu z ziomkiem. Było około 10 osób wszyscy spoko, ale wpadła mi w oku dziewczyna o imieniu Agata. Jest bardzo ładna i na początku gadałem tylko z ziomkiem od czasu do czasu z kimś innym. Po paru piwkach poszliśmy do innego baru i tak więcej rozmawiałem z Agatą (nie pamiętam o czym, bo alkochol) Jedynie co pamiętam bardzo tobrze to, ze powiedziała mi "chce z toba siedziec na lekcjach" zgodzilem sie. Ogolnie potem gadalismy o jakis glupotach i zaproponowalem jej przyjscie na moja impreze w domu (Zgodzila sie) Gdy poszlismy do drugiego baru to ona czesto patrzyla sie na mnie widzialem to katem oko, a kiedy chcialem na nia spojrzec to "spuszczala" wzrok. Patrzyla sie na mnie bardzo czesto gdy z kims gadalem. Dzisiaj gadalem z nia o tym czy przyjdzie na nastepne spotkanie. Powiedziala, ze tak, a potem spytala sie mnie czy ja przyjde. Gadalismy z 30 minut i wole nie pisac nic niz napisac cos glupiego. Napisalem "dobra ja spadam to do piatku :)" Co mam myslec po jej zachowaniu itd. ? prosze o porady

pisalem z telefonu

to samo napisalem na samosi pierw :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...